AKMURAT AK KADINLARI KUTLADI

İlçeler (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.10.2020 - 10:47, Güncelleme: 26.10.2020 - 10:47
 

AKMURAT AK KADINLARI KUTLADI

​​​​​​​Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat, AK Parti Baskil 6. Olağan Kadın Kolları İlçe Kongresine katılarak güven tazeleyen Fatma Yücer ve ekibini tebrik etti.
AK Parti İlçe Kongrelerinin hafta sonu bayram havasında düzenlenen ve en yoğun katılımı bir araya getiren adreslerinden biri de Elazığ Baskil ilçesi oldu. İnandığın Yolda Yürü sloganıyla düzenlenen AK Parti Baskil 6. Olağan Kadın Kolları İlçe Kongresinde partililer mevcut başkan Fatma Yücer'le "Yola Devam" dedi. Baskil Belediyesi Şehit Fethi Sekin Kültür Merkezinde yapılan kongreye, Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat'ın yanı sıra AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Taş, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Gülersem Çopur, AK Parti Baskil İlçe Başkanı Hüsni Kalkan, parti il ve ilçe yönetimleri katıldı. Tek liste halinde gidilen seçimde geçerli oyların tamamını alan Fatma Yücer AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı seçildi. Kongrede AK Partili Kadınlara seslenen Başkan İhsan Akmurat, AK kadronun ilk günkü azim ve heyecanla yoluna devam edeceğinden emin olduğunu belirterek Başkan Yücer ve ekibini tebrik etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat, AK Parti Baskil 6. Olağan Kadın Kolları İlçe Kongresine katılarak güven tazeleyen Fatma Yücer ve ekibini tebrik etti.

AK Parti İlçe Kongrelerinin hafta sonu bayram havasında düzenlenen ve en yoğun katılımı bir araya getiren adreslerinden biri de Elazığ Baskil ilçesi oldu. İnandığın Yolda Yürü sloganıyla düzenlenen AK Parti Baskil 6. Olağan Kadın Kolları İlçe Kongresinde partililer mevcut başkan Fatma Yücer'le "Yola Devam" dedi. Baskil Belediyesi Şehit Fethi Sekin Kültür Merkezinde yapılan kongreye, Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat'ın yanı sıra AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Taş, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Gülersem Çopur, AK Parti Baskil İlçe Başkanı Hüsni Kalkan, parti il ve ilçe yönetimleri katıldı.

Tek liste halinde gidilen seçimde geçerli oyların tamamını alan Fatma Yücer AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı seçildi. Kongrede AK Partili Kadınlara seslenen Başkan İhsan Akmurat, AK kadronun ilk günkü azim ve heyecanla yoluna devam edeceğinden emin olduğunu belirterek Başkan Yücer ve ekibini tebrik etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.