AK PARTİ'YE DEV KATILIM

Teşkilatlar 11.05.2023 - 13:10, Güncelleme: 16.02.2024 - 22:13
 

AK PARTİ'YE DEV KATILIM

Şanlıurfa'da DEVA Partisi Haliliye Kurucu İlçe Başkanlığını yapan Abdulhamid Karakeçili, istifa ederek AK Parti'ye katıldı.
DEVA Partisi Kurucu Heyet Üyesi ve yine DEVA Partisi Haliliye Kurucu İlçe Başkanlığını yapan Abdulhamid Karakeçili partisinden istifa ederek AK Parti'ye katıldı. Yaşanan sıcak gelişmenin ardından Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve çak sayıda partilinin katılımı ile bir tören düzenlendi. Törende Karakeçili'ye rozetini Adalet Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Bekir Bozdağ takdim etti. AK Parti çatısı altında olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Karakeçili burada yaptığı değerlendirmesinde "14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı ve Ak Parti’yi destekleyeceğim" ifadelerini kullandı. Ak Belediyeler Medya Ajansı
Şanlıurfa'da DEVA Partisi Haliliye Kurucu İlçe Başkanlığını yapan Abdulhamid Karakeçili, istifa ederek AK Parti'ye katıldı.

DEVA Partisi Kurucu Heyet Üyesi ve yine DEVA Partisi Haliliye Kurucu İlçe Başkanlığını yapan Abdulhamid Karakeçili partisinden istifa ederek AK Parti'ye katıldı. Yaşanan sıcak gelişmenin ardından Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve çak sayıda partilinin katılımı ile bir tören düzenlendi. Törende Karakeçili'ye rozetini Adalet Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Bekir Bozdağ takdim etti.

AK Parti çatısı altında olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Karakeçili burada yaptığı değerlendirmesinde "14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı ve Ak Parti’yi destekleyeceğim" ifadelerini kullandı.

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.