AK PARTİ'DE KONGRELER BAŞLADI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.08.2020 - 12:32, Güncelleme: 08.08.2020 - 12:32
 

AK PARTİ'DE KONGRELER BAŞLADI

AK Parti'de kongreler bugün itibariyle tekrardan başladı. Sıkı önlemlerin alındığı kongrelere katılacakların dikkatli olması istendi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da geçtiğimiz ay tekrardan başlanacağı yönünde açıklamalarda bulunduğu AK Parti Kongreleri bugün itibariyle başlıyor. 973 ilçeden 187'sinin yapıldığı kongre sürecinde geriye kalan 786 ilçe için bugün itibariyle tekrardan 'Durmak Yok Yola Devam' denildi.   ÖNLEMLER NELER OLACAK? Koronavirüs sürecinde yapılacak kongrelerde olası bir sağlık sorunun önüne geçmek için tedbirler sıkı tutuldu. Buna göre kongrelerde ilk olarak giriş ve çıkışlar ayrı bölümlerden olacak. Kongreye katılım gösteren herkesin ateşinin ölçüleceği salonlarda tıbbi maske kullanılacak ve bu maskeler belirli aralıklarla değiştirilecek. 65 yaş üstü ve genç yaştaki üyelerin davet edilmeyeceği kongrelerde Ateş, öksürük, kronik hastalığı olanlar da salonlara alınmayacak. Kongreler öncelikle açık alanda, yoksa açılan pencereleri olan salonlarda gerçekleştirilecek. Kongrede kullanılacak tüm ekipman ve alanlar dezenfekte edilecek ve lavabo, tuvalet gibi alanlar katılımcılara kapalı olacak.   TOKALAŞMAK VE SARILMAK YASAK Eylül sonuna kadar ilçe kongrelerinin tamamlanması beklenirken, kongrelerde kesinlikle tokalaşmak ve sarılmak da yasak olacak. Konuşmacılar, konuşma süresini kısa tutacak ve toplu yemek yemenin önüne geçilmesi için kapalı paket kumanya ya özen gösterilecek. İlçe kongrelerinin ardından il kongrelerinin yapılacağı AK Parti'de 7'nci Olağan Büyük Kongre ise önümüzdeki yılın mayıs ayında yapılacak. (www.akbelediyeler.com)
AK Parti'de kongreler bugün itibariyle tekrardan başladı. Sıkı önlemlerin alındığı kongrelere katılacakların dikkatli olması istendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da geçtiğimiz ay tekrardan başlanacağı yönünde açıklamalarda bulunduğu AK Parti Kongreleri bugün itibariyle başlıyor. 973 ilçeden 187'sinin yapıldığı kongre sürecinde geriye kalan 786 ilçe için bugün itibariyle tekrardan 'Durmak Yok Yola Devam' denildi.

 

ÖNLEMLER NELER OLACAK?

Koronavirüs sürecinde yapılacak kongrelerde olası bir sağlık sorunun önüne geçmek için tedbirler sıkı tutuldu. Buna göre kongrelerde ilk olarak giriş ve çıkışlar ayrı bölümlerden olacak. Kongreye katılım gösteren herkesin ateşinin ölçüleceği salonlarda tıbbi maske kullanılacak ve bu maskeler belirli aralıklarla değiştirilecek. 65 yaş üstü ve genç yaştaki üyelerin davet edilmeyeceği kongrelerde Ateş, öksürük, kronik hastalığı olanlar da salonlara alınmayacak. Kongreler öncelikle açık alanda, yoksa açılan pencereleri olan salonlarda gerçekleştirilecek. Kongrede kullanılacak tüm ekipman ve alanlar dezenfekte edilecek ve lavabo, tuvalet gibi alanlar katılımcılara kapalı olacak.

 

TOKALAŞMAK VE SARILMAK YASAK

Eylül sonuna kadar ilçe kongrelerinin tamamlanması beklenirken, kongrelerde kesinlikle tokalaşmak ve sarılmak da yasak olacak. Konuşmacılar, konuşma süresini kısa tutacak ve toplu yemek yemenin önüne geçilmesi için kapalı paket kumanya ya özen gösterilecek. İlçe kongrelerinin ardından il kongrelerinin yapılacağı AK Parti'de 7'nci Olağan Büyük Kongre ise önümüzdeki yılın mayıs ayında yapılacak.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.