AK PARTİ AİLESİ BÜYÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.09.2020 - 16:10, Güncelleme: 02.09.2020 - 16:10

AK PARTİ AİLESİ BÜYÜYOR

Cumhurbaşkanımız Erdoğan, AK Parti'ye yeni katılım sağlayan belediye başkanları ile görüştü.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'ye yeni katılan 31 belediye başkanı ile görüştüğünü bildirdi. Özhaseki, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti: "AK Partimize ailemize katılan 31 belediye başkanımızı, Milletin Adamı, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile buluşturduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde AK Parti ailemiz büyüyerek yoluna devam ediyor." (Kaynak: www.akparti.org.tr)

(Kaynak: www.akparti.org.tr)