AK KONGRELER DEVAM EDİYOR

İlçeler (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.09.2020 - 16:09, Güncelleme: 05.09.2020 - 16:09
 

AK KONGRELER DEVAM EDİYOR

​​​​​​​AK Parti Doğanyol 7. Olağan Kongresinde mevcut Başkan Nasip Öz ve yönetimi güven tazeleyerek yeniden seçildi.
AK Parti'de ilçe kongreleri kaldığı yerden devam ediyor. Hafta sonu için AK Kadrolarda kongre mesaileri devam ederken, AK Parti'nin Doğu Anadolu'daki önemli adreslerinden Malatya Doğanyol'da ilçe kongresi korona virüs tedbirleri arasında yoğun kalabalıkla gerçekleştirildi. Doğanyol Belediye Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen kongrede Nasip Öz güven tazeleyerek tekrardan başkanlığa seçildi. Kongreye yoğun katılımdan dolayı teşekkür eden Başkan Nasip Öz, ilk günkü heyecan ve azimle AK Parti olarak birlik ve beraberlikle yollarına devam edeceklerini söyledi. BAŞKANLARDAN TEBRİK MESAJI Korona karantinasından dolayı kongreye katılamayan ancak bir mesaj yayımlayan Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay, "AK Parti Doğanyol 7.Olağan İlçe Kongremizin ardından İlçe Başkanlığına yeniden seçilerek güven tazeleyen Nasip Öz başkanıma ve yönetimine başarılar diliyorum" dedi. Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise #İnandığınYoldaYürü etiketi ile yaptığı paylaşımında "AK Parti Doğanyol 7. Olağan Kongremizi gerçekleştirdik. İlçe Başkanlığına tekrardan seçilen Sn. Nasip Öz ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum.Kongremiz Malatya’mıza ve Doğanyol’umuza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.  Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük de  birer mesaj yayımlayarak Başkan Nisap Öz ve yönetimini tebrik etti. (www.akbelediyeler.com)  
​​​​​​​AK Parti Doğanyol 7. Olağan Kongresinde mevcut Başkan Nasip Öz ve yönetimi güven tazeleyerek yeniden seçildi.

AK Parti'de ilçe kongreleri kaldığı yerden devam ediyor. Hafta sonu için AK Kadrolarda kongre mesaileri devam ederken, AK Parti'nin Doğu Anadolu'daki önemli adreslerinden Malatya Doğanyol'da ilçe kongresi korona virüs tedbirleri arasında yoğun kalabalıkla gerçekleştirildi. Doğanyol Belediye Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen kongrede Nasip Öz güven tazeleyerek tekrardan başkanlığa seçildi. Kongreye yoğun katılımdan dolayı teşekkür eden Başkan Nasip Öz, ilk günkü heyecan ve azimle AK Parti olarak birlik ve beraberlikle yollarına devam edeceklerini söyledi.

BAŞKANLARDAN TEBRİK MESAJI

Korona karantinasından dolayı kongreye katılamayan ancak bir mesaj yayımlayan Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay, "AK Parti Doğanyol 7.Olağan İlçe Kongremizin ardından İlçe Başkanlığına yeniden seçilerek güven tazeleyen Nasip Öz başkanıma ve yönetimine başarılar diliyorum" dedi.

Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise #İnandığınYoldaYürü etiketi ile yaptığı paylaşımında "AK Parti Doğanyol 7. Olağan Kongremizi gerçekleştirdik. İlçe Başkanlığına tekrardan seçilen Sn. Nasip Öz ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum.Kongremiz Malatya’mıza ve Doğanyol’umuza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. 

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük de  birer mesaj yayımlayarak Başkan Nisap Öz ve yönetimini tebrik etti.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.