AK KADROLARDAN GEVAŞ'A TAM NOT

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.08.2020 - 16:12, Güncelleme: 17.08.2020 - 16:12
 

AK KADROLARDAN GEVAŞ'A TAM NOT

​​​​​​​Gevaş'ta hayata geçirdiği projelerinde istişareye önem veren Başkan Murat Sezer,  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’le görüştü.
Van'da AK Belediyeciliğin başarılı adreslerinden Gevaş'ta Murat Sezer Başkanlığındaki Gevaş Belediyesi, ilçe halkına hizmetin en iyisini kazandırabilmek için çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Gevaş halkına 100 Bin Konut Projesine Gevaş'ın da dahil edildiği müjdesini vererek takdir alan Başkan Murat Sezer, bu kez AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'in misafiri oldu. Gevaş genelinde yapılan çalışmaları Genel Başkan Yardımcısı Kandemir'e aktaran Başkan Sezer, Gevaş'ta birlik içerisinde hareket ettiklerini dile getirdi. Vatandaşların talep ve önerilerini hassasiyetle takip ettiklerini de sözlerine ekleyen Başkan Sezer'e ziyaretinden dolayı teşekkür eden Genel Başkan Yardımcısı Kandemir de başarılı çalışmaların devamını diledi. Başkan Sezer, Kandemir'i ziyaretinin ardından AK Parti kadrolarını da ziyaret ederek istişarelerde bulundu. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Gevaş'ta hayata geçirdiği projelerinde istişareye önem veren Başkan Murat Sezer,  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’le görüştü.

Van'da AK Belediyeciliğin başarılı adreslerinden Gevaş'ta Murat Sezer Başkanlığındaki Gevaş Belediyesi, ilçe halkına hizmetin en iyisini kazandırabilmek için çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Gevaş halkına 100 Bin Konut Projesine Gevaş'ın da dahil edildiği müjdesini vererek takdir alan Başkan Murat Sezer, bu kez AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'in misafiri oldu. Gevaş genelinde yapılan çalışmaları Genel Başkan Yardımcısı Kandemir'e aktaran Başkan Sezer, Gevaş'ta birlik içerisinde hareket ettiklerini dile getirdi. Vatandaşların talep ve önerilerini hassasiyetle takip ettiklerini de sözlerine ekleyen Başkan Sezer'e ziyaretinden dolayı teşekkür eden Genel Başkan Yardımcısı Kandemir de başarılı çalışmaların devamını diledi.

Başkan Sezer, Kandemir'i ziyaretinin ardından AK Parti kadrolarını da ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.