AK KADROLARA DURMAK YOK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.10.2020 - 12:22, Güncelleme: 12.10.2020 - 12:22
 

AK KADROLARA DURMAK YOK

​​​​​​​Kahramanmaraş'ta Başkan Güngör ve Başkan Okay hafta sonunu AK Parti kadroları ile birlikte kırsal bölgelerde yaşayan vatandaş buluşmalarına ayırdı.
Merkez ve kırsal ayrımı yapmaksızın Dulkadiroğlu'nda yaşayan tüm vatandaşlara hizmetin en iyisini ulaştırabilmek için yoğun çaba sarf eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, hafta sonu Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile birlikte muhtar buluşmalarına katıldı. Mesai mefhumu gözetmeyen Başkan Aksoy ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün temaslarına AK Parti K.Maraş İl Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur ve AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu eşlik etti. Ziyarette heyet Bertiz bölgesindeki muhtarlarla buluşarak talep ve önerileri dinledi. Vatandaş talep ve önerileri üzerine kurumsal çalışmalarına yön veren AK Kadrolar, istekleri birebir not alarak 2020 Yılı Hizmet Planlaması dahilinde gerekli çalışmaların yapılacağı sözünü verdi. Buluşmalarda vatandaşların da sesine kulak veren Başkan Okay ve Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör, amaçlarının AK Parti Belediyeciliğini Kahramanmaraş'ın her kesiminde yaşatmak olduğunu belirtti. Buluşmaların ardından bir değerlendirme yapan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, "Bölgemiz için yaptığımız ve planladığımız hizmetler üzerine verimli bir toplantı geçirdik. Tüm hemşehrilerimize misafirperverliklerinden teşekkür ederim" dedi. BAŞKAN GÜNGÖR AİLELERİ DE UNUTMADI Bertiz temaslarında muhtar buluşmasının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Vatandaşların çay ikramını geri çevirmeyen Başkan Güngör, ziyaretlerinde engelli bir bireye tekerlekli sandalye desteği sunarken, yaşlı vatandaşları ziyaretinde de istek ve talepleri not aldı. Ardından bir değerlendirme yapan Başkan Güngör, "Çocukluğumun en güzel dönemlerini geçirdiğim, ikinci köyüm olan Başdervişli’deydik.  Bertiz bölgemizdeki değerli muhtarlarımızın mahalleleri hakkındaki ihtiyaç ve taleplerini dinledik. Bertiz’de ev ziyaretleri gerçekleştirdik ve büyüklerimizin hayır duasını aldık" ifadelerini kullandı. Heyetin temasları gün boyu sürdü. Vatandaşlar kendilerine yönelik yaklaşımlarından dolayı Başkan Güngör'e, Başkan Okay'a ve tüm AK Kadrolara teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Kahramanmaraş'ta Başkan Güngör ve Başkan Okay hafta sonunu AK Parti kadroları ile birlikte kırsal bölgelerde yaşayan vatandaş buluşmalarına ayırdı.

Merkez ve kırsal ayrımı yapmaksızın Dulkadiroğlu'nda yaşayan tüm vatandaşlara hizmetin en iyisini ulaştırabilmek için yoğun çaba sarf eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, hafta sonu Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile birlikte muhtar buluşmalarına katıldı. Mesai mefhumu gözetmeyen Başkan Aksoy ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün temaslarına AK Parti K.Maraş İl Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur ve AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu eşlik etti. Ziyarette heyet Bertiz bölgesindeki muhtarlarla buluşarak talep ve önerileri dinledi. Vatandaş talep ve önerileri üzerine kurumsal çalışmalarına yön veren AK Kadrolar, istekleri birebir not alarak 2020 Yılı Hizmet Planlaması dahilinde gerekli çalışmaların yapılacağı sözünü verdi. Buluşmalarda vatandaşların da sesine kulak veren Başkan Okay ve Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör, amaçlarının AK Parti Belediyeciliğini Kahramanmaraş'ın her kesiminde yaşatmak olduğunu belirtti. Buluşmaların ardından bir değerlendirme yapan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, "Bölgemiz için yaptığımız ve planladığımız hizmetler üzerine verimli bir toplantı geçirdik. Tüm hemşehrilerimize misafirperverliklerinden teşekkür ederim" dedi.

BAŞKAN GÜNGÖR AİLELERİ DE UNUTMADI

Bertiz temaslarında muhtar buluşmasının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Vatandaşların çay ikramını geri çevirmeyen Başkan Güngör, ziyaretlerinde engelli bir bireye tekerlekli sandalye desteği sunarken, yaşlı vatandaşları ziyaretinde de istek ve talepleri not aldı. Ardından bir değerlendirme yapan Başkan Güngör, "Çocukluğumun en güzel dönemlerini geçirdiğim, ikinci köyüm olan Başdervişli’deydik.  Bertiz bölgemizdeki değerli muhtarlarımızın mahalleleri hakkındaki ihtiyaç ve taleplerini dinledik. Bertiz’de ev ziyaretleri gerçekleştirdik ve büyüklerimizin hayır duasını aldık" ifadelerini kullandı.

Heyetin temasları gün boyu sürdü. Vatandaşlar kendilerine yönelik yaklaşımlarından dolayı Başkan Güngör'e, Başkan Okay'a ve tüm AK Kadrolara teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.