AK GENÇLİK DEDİĞİN BÖYLE OLUR

İlçeler (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.08.2020 - 23:24, Güncelleme: 29.08.2020 - 23:24
 

AK GENÇLİK DEDİĞİN BÖYLE OLUR

​​​​​​​AK Parti Gençlik Kolları Palandöken İlçe Teşkilatı üye kayıtlarına devam ediyor. Gençler ilçe merkezi ve köy demeden Palandöken'in her bölgesine ulaşıyor.
AK Parti Gençlik kadroları Türkiye'nin dört bir tarafında şehir merkezi ve kırsal bölge demeksizin üye kayıt çalışmalarına devam ediyor. Türkiye'nin 2023 hedefleri doğrultusunda adım atmadık, istişare etmedik vatandaş bırakmayan AK Gençliğe en güzel örneklerden biri de şüphesiz Erzurum Palandöken Gençliği oldu. "Durmadan , yorulmadan  AK davaya  AK sevdayla  yürümeye devam" diyerek hedef belirleyen Palandökenli Gençler, yaz dönemini en iyi şekilde değerlendirip, ülke genelinde ve Palandöken'de yapılan çalışmaları bir yandan halka anlatıyor bir yandan da üye kayıt çalışmalarını sürdürüyor. AK Gençler ziyaretlerinde pandemi dönemine de hassasiyetli yaklaşılması için vatandaşları bilgilendiriyor. Örnek bir koordinasyonla uzak yakın demeden ilçe merkezi ve kırsalda her noktaya ulaşan gençler özverili çalışmaları ile Başkent Ankara'nın da dikkatini çekiyor. Vatandaşların da takdir ettiği Palandökenli gençlerin hedefi yaz döneminde tüm Palandöken halkına ulaşmak olduğu öğrenildi. AK Parti Genel Merkezi de genç ve dinamik bir kadroyla özverili çalışma sergileyen Palandöken Gençliğini tüm Doğu Anadolu Teşkilatlarına örnek olarak gösteriyor. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​AK Parti Gençlik Kolları Palandöken İlçe Teşkilatı üye kayıtlarına devam ediyor. Gençler ilçe merkezi ve köy demeden Palandöken'in her bölgesine ulaşıyor.

AK Parti Gençlik kadroları Türkiye'nin dört bir tarafında şehir merkezi ve kırsal bölge demeksizin üye kayıt çalışmalarına devam ediyor. Türkiye'nin 2023 hedefleri doğrultusunda adım atmadık, istişare etmedik vatandaş bırakmayan AK Gençliğe en güzel örneklerden biri de şüphesiz Erzurum Palandöken Gençliği oldu.

"Durmadan , yorulmadan  AK davaya  AK sevdayla  yürümeye devam" diyerek hedef belirleyen Palandökenli Gençler, yaz dönemini en iyi şekilde değerlendirip, ülke genelinde ve Palandöken'de yapılan çalışmaları bir yandan halka anlatıyor bir yandan da üye kayıt çalışmalarını sürdürüyor. AK Gençler ziyaretlerinde pandemi dönemine de hassasiyetli yaklaşılması için vatandaşları bilgilendiriyor. Örnek bir koordinasyonla uzak yakın demeden ilçe merkezi ve kırsalda her noktaya ulaşan gençler özverili çalışmaları ile Başkent Ankara'nın da dikkatini çekiyor. Vatandaşların da takdir ettiği Palandökenli gençlerin hedefi yaz döneminde tüm Palandöken halkına ulaşmak olduğu öğrenildi. AK Parti Genel Merkezi de genç ve dinamik bir kadroyla özverili çalışma sergileyen Palandöken Gençliğini tüm Doğu Anadolu Teşkilatlarına örnek olarak gösteriyor.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.