AK BELEDİYELERE BAŞKAN BAYIK ÖRNEĞİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2022 - 14:37, Güncelleme: 18.04.2022 - 14:37

AK BELEDİYELERE BAŞKAN BAYIK ÖRNEĞİ

​​​​​​​Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde Başkan Bayık, iftar öncesinde olduğu gibi iftar sonrasında da halkın içinde olmaya özen gösteriyor.
Hilvan'da her zaman sahada olmayı tercih eden Başkan Aslan Ali Bayık, hem iftar öncesi hem de iftar sonrası halkın yanında yer alarak takdir toplayan isim oluyor. Başkan Bayık gelenek haline getirdiği bu davranışını dün de sürdürdü. Sabahın erken saatlerinde başladığı mesaisinde ilçe merkezine giderek burada esnafa 'Hayırlı İşler' temennisinde bulunan Başkan Bayık, güzergah üzerindeki vatandaşların da talep ve önerilerini dinledi. Başkan Bayık, iftar sonrası da temaslarını sürdürdü. Hane ziyaretlerine ağırlık veren Başkan Bayık, Belediye Eski Meclis Üyesi Seydi Korunlu ile birlikte Ramazan ziyaretleri kapsamında; Karacurun Mahallemizde Hasan Bağır'ın misafiri oldu. Ailenin sorunlarını ve yerel yönetimden yana beklentilerini dinleyen Başkan Bayık, Ramazan ayı boyunca programlarını aksatmadan sürdüreceklerini söyledi.