AK BELEDİYELERDE NİZİP FARKI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.03.2021 - 10:21, Güncelleme: 15.03.2021 - 10:21
 

AK BELEDİYELERDE NİZİP FARKI

​​​​​​​Nizip'te kurumsal ortak çalışmalara önem veren Başkan Mehmet Sarı, hafta sonu Kaymakam Kemal Şahin ile ilçede gidilmedik yer bırakmadı.
Belediye çalışmalarını vatandaşların talep ve öneriler üzerine yoğunlaştırmayı tercih ederek Gönül Belediyeciliğinin Gaziantep'teki örnek adresi haline gelen Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, kurumlar arası iletişime de önem veriyor. Başkan Sarı hafta sonu Kaymakam Kemal Şahin ile birlikte ilçede adeta gidilmedik yer bırakmadı. İlk olarak Kaymakam Kemal Şahin ile yapımı devam eden Atatürk İlkokulunda incelemelerde bulunan Başkan Sarı, ardından öğretmen evini de ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Nizip'in gelişimi için yerel yönetim anlamında ellerinden gelen her türlü çalışmaya destek verdiklerini belirten Başkan Sarı, gün içerisindeki temaslarına 14 Mart Tıp Bayramı etkinliklerine katılımı ile devam etti. Başkan Sarı, dün hastanelerde sağlık personellerini ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. Sağlık kahramanlarına çiçekler sunan Başkan Sarı, yaptığı değerlendirmesinde "Gece gündüz demeden, her türlü şartlar altında, özellikle yaşadığımız küresel salgın sürecinde büyük bir gayret ve fedakarlık içerisinde çalışan değerli hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14M art Tıp Bayramı'nı kutladık" dedi. Sağlık çalışanları da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Mehmet Sarı'ya teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Nizip'te kurumsal ortak çalışmalara önem veren Başkan Mehmet Sarı, hafta sonu Kaymakam Kemal Şahin ile ilçede gidilmedik yer bırakmadı.

Belediye çalışmalarını vatandaşların talep ve öneriler üzerine yoğunlaştırmayı tercih ederek Gönül Belediyeciliğinin Gaziantep'teki örnek adresi haline gelen Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, kurumlar arası iletişime de önem veriyor. Başkan Sarı hafta sonu Kaymakam Kemal Şahin ile birlikte ilçede adeta gidilmedik yer bırakmadı. İlk olarak Kaymakam Kemal Şahin ile yapımı devam eden Atatürk İlkokulunda incelemelerde bulunan Başkan Sarı, ardından öğretmen evini de ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Nizip'in gelişimi için yerel yönetim anlamında ellerinden gelen her türlü çalışmaya destek verdiklerini belirten Başkan Sarı, gün içerisindeki temaslarına 14 Mart Tıp Bayramı etkinliklerine katılımı ile devam etti. Başkan Sarı, dün hastanelerde sağlık personellerini ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. Sağlık kahramanlarına çiçekler sunan Başkan Sarı, yaptığı değerlendirmesinde "Gece gündüz demeden, her türlü şartlar altında, özellikle yaşadığımız küresel salgın sürecinde büyük bir gayret ve fedakarlık içerisinde çalışan değerli hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14M art Tıp Bayramı'nı kutladık" dedi. Sağlık çalışanları da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Mehmet Sarı'ya teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.