AK BELEDİYELER MEDYA AİLESİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.08.2020 - 16:14, Güncelleme: 02.08.2020 - 16:14

AK BELEDİYELER MEDYA AİLESİ

AK BELEDİYELER MEDYA AİLESİ KİMLERDEN OLUŞUR? AK Belediyeler Medya Ailesi; tamamı İletişim Fakültesi ve Gazetecilik bölümleri mezunlarından oluşan, AK Partili Belediyelerin ve kuruluşların medya organlarında görev yapmış gazetecilerin gönüllülük esasına dayalı bir çalışma organizasyonudur. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ardından Türkiye genelinde halkına hizmetin en iyisi için yola çıkan 15 Büyükşehir, 24 İl ve 536 AK Partili İlçe Belediyesi'nin çalışmalarını; vatandaşlara en iyi şekilde yansıtmak ve haberlere gelen yorumlarla talep ve önerileri en iyi şekilde ilgililere yansıtmak için yola çıkmıştır. Kısa zamanda oluşturduğu çalışma şeması ve görev dağılımı ile belirlediği hedefler doğrultusunda basın yayın ilkelerini esas alan AK Belediyeler Medya Ailesi, vatandaşlardan da gelen olumlu eleştirilerle yoluna devam etmektedir. İnsan odaklı çalışma prensibinin, gönül Belediyeciliği ile buluşmasıyla Belediyeciliğin sadece alt ve üst yapıdan ibaret olmadığını bilen AK Kadroların çalışmalarını en iyi şekilde yansıtmak ve yerel yönetim - vatandaş ilişkilerine katkı sunmak için yola çıkan AK Belediyeler Medya Ailesi, her geçen gün bünyesine katılan bölgesel temsilcilikler ve il temsilcilikleri ile büyümekte ve yoluna devam etmektedir.   AK BELEDİYELER MEDYA AİLESİ NASIL ÇALIŞIR? Kavaklıdere Mah. Konur Sok. 69 D:5 Yenişehir - Çankaya - Ankara adresli AKTİF DANIŞMANLIK -TEMSİLCİLİK merkezli Türkiye ve yurt dışı genelinde hizmet veren AK Belediyeler Medya Ailesi; akbelediyeler2002@gmail.com mail adresine gelen çalışma raporlarının habere dönüştürülmesinin yanı sıra 15 Büyükşehir, 24 İl ve 536 AK Partili İlçe Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarını takip ederek haber değeri taşıyan konuları www.akbelediyeler.com adresli haber sitesinde değerlendirmektedir. Akdeniz, Karadeniz, Ege, Marmara, İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Temsilcilikleri ile İl bazlı temsilcilikleri tarafından ele alınan çalışmalar habere dönüştürülerek sisteme yüklenmekte ve çalışma organizasyonunda görevli editörler tarafından değerlendirilmektedir. Değerlendirmenin ardından www.akbelediyeler.com adresinde yayınlanan haberler daha sonra akbelediyeler sosyal medya hesaplarından da paylaşıma sunulmaktadır.   KISA SÜREDE YOĞUN İLGİ Yayın hayatına başladığı günden bu yana %60 Türkiye, %40 yurt dışı trafik akışı ile her gün binlerce kişinin AK Belediyecilik hizmetinde değişmez adresi haline gelen www.akbelediyeler.com; güncel haberleri ile AK Partili Belediyeleri takip etmeye devam ediyor. Kurumsal haberlerin yanı sıra özel haber ağırlıklı çalışarak anlık bilgiler sunan AK Belediyeler Medya Ailesi, yakın bir zamanda kurumsal çalışmalara yön verecek yeni uygulamalara imza atmaya hazırlanıyor.   AK PARTİLİ TEŞKİLATLAR DA AK BELEDİYELERDE YER ALACAK Gelen talep ve önerilerin değerlendirildiği AK Belediyeler Medya Ailesi, alt yapı çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğu yeni ekip arkadaşları ile yakın bir zamanda AK Partili Belediyelerin yanı sıra AK Teşkilatları da yakından takip edecek. İl ve ilçe teşkilat çalışmalarının haber olarak değerlendirileceği sistem sayesinde, AK Teşkilatların gür sesine destek sunulacak.   TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK ANKET PLATFORMU YAKINDA YAYINDA AK Belediyeler Medya Grubu bünyesinde aşama aşama devam eden gelişmelerin bir diğer hizmeti ise anket çalışması olacak. AK Teşkilat takip sisteminin tamamen kurulumunun ardından Medya Ailesi, bu kez www.akbelediyeler.net adresinde ise Türkiye'nin en geniş kapsamlı anketini oluşturacak. Ön hazırlıkların devam ettiği sistemin faaliyete geçmesi ile kullanıcılar; sisteme girişlerinin ardından bölgesel, il ve ilçe bazında belediye hizmetlerinin yeterli olup olmadığı hakkında olumlu veya olumsuz oy kullanabilecekler.   İL TEMSİLCİLİKLERİ BAŞVURULARI SÜRÜYOR, AK BELEDİYELER MEDYA AİLESİ BÜYÜYOR Tüm bu vizyon ve misyonla 2023 hedeflerine doğru emin adımlarla yürüyen Türkiye'nin yeni adresi AK Belediyeler Medya Ailesi; il temsilcilikleri oluşturarak, haberleşme ağını genişletiyor. Bölgesel ve İl Temsilcilikleri başvurularının devam ettiği AK Belediyeler Medya Ailesi'nde yer almak isteyen medya çalışanları 0541 636 30 55 nolu telefonla iletişimi sağlarken, temsilcilik başvuruları ve dağılımları sürüyor.   AK BELEDİYELER; BAHANE DEĞİL, HİZMET ÜRETİR

AK BELEDİYELER MEDYA AİLESİ KİMLERDEN OLUŞUR?

AK BELEDİYELER MEDYA AİLESİ NASIL ÇALIŞIR?

KISA SÜREDE YOĞUN İLGİ

AK PARTİLİ TEŞKİLATLAR DA AK BELEDİYELERDE YER ALACAK