AĞRI'DA AYDIN ADAY OLMAYACAK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.02.2021 - 12:08, Güncelleme: 08.02.2021 - 12:08
 

AĞRI'DA AYDIN ADAY OLMAYACAK

​​​​​​​AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın, yaklaşan kongrede aday olmayacağını duyurdu. Aydın aday olmayışının sebebini de açıkladı.
AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın, 17 Şubat’ta yapılacak olan İl Kongresi’nde aday olmayacağını açıkladı. Aydın aday olmamasının sebebini "Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölgesi İl Koordinatörlüğünde görevlendirilmem nedeniyle" ifadeleri ile açıkladı. Ak Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölgesi İl Koordinatörlüğünde görevlendirilmem nedeniyle yapılacak il Kongresinde aday olmayacağım. Teşkilatlarımıza ve üyelerimize duyurur. Değerli dava arkadaşlarıma bugüne kadar vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederim. İl Başkanı olarak seçilmemi sağlayan desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen dünya lideri, mazlumun ve mağdurların gür sesi, Türkiye'nin mimarı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a: tüm çalışmalarımızda yanımızda olan Genel Başkan Yardımcımız Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan Kandemir'e, Teşkilat Başkan Yardımcımız Sn. Metin Bulut'a, Doğu Anadolu Bölge Koordinatörümüz Sn. Mahmut Gürcan'a, Sn Alaatttin Parlak'a şükranlarımı sunuyorum. Ömrümün sonuna kadar hak davamızın arkasındayım" dedi. AK Parti Ağrı İl Kongresinin 17 Şubat'ta yapılması planlanıyor. BAŞKAN TAŞDEMİR VE ERGÜL'DEN MESAJ AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın'ın yeni görevlendirmesi ile ilgili sosyal medyada birer değerlendirme yapan Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül ile Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir "Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölgesi İl Koordinatörlüğünde görevlendirilen İl Başkanımız partimizin emektarı dava adamı Sayın Abbas Aydın'a yeni görevinde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın, yaklaşan kongrede aday olmayacağını duyurdu. Aydın aday olmayışının sebebini de açıkladı.

AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın, 17 Şubat’ta yapılacak olan İl Kongresi’nde aday olmayacağını açıkladı. Aydın aday olmamasının sebebini "Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölgesi İl Koordinatörlüğünde görevlendirilmem nedeniyle" ifadeleri ile açıkladı.

Ak Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölgesi İl Koordinatörlüğünde görevlendirilmem nedeniyle yapılacak il Kongresinde aday olmayacağım. Teşkilatlarımıza ve üyelerimize duyurur. Değerli dava arkadaşlarıma bugüne kadar vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederim. İl Başkanı olarak seçilmemi sağlayan desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen dünya lideri, mazlumun ve mağdurların gür sesi, Türkiye'nin mimarı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a: tüm çalışmalarımızda yanımızda olan Genel Başkan Yardımcımız Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan Kandemir'e, Teşkilat Başkan Yardımcımız Sn. Metin Bulut'a, Doğu Anadolu Bölge Koordinatörümüz Sn. Mahmut Gürcan'a, Sn Alaatttin Parlak'a şükranlarımı sunuyorum. Ömrümün sonuna kadar hak davamızın arkasındayım" dedi. AK Parti Ağrı İl Kongresinin 17 Şubat'ta yapılması planlanıyor.

BAŞKAN TAŞDEMİR VE ERGÜL'DEN MESAJ

AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın'ın yeni görevlendirmesi ile ilgili sosyal medyada birer değerlendirme yapan Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül ile Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir "Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölgesi İl Koordinatörlüğünde görevlendirilen İl Başkanımız partimizin emektarı dava adamı Sayın Abbas Aydın'a yeni görevinde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.