AFYON'DA YOLLAR ASFALTLANIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.09.2020 - 12:24, Güncelleme: 07.09.2020 - 12:24

AFYON'DA YOLLAR ASFALTLANIYOR

Afyonkarahisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Taş Ocakları Yolunda başlatılan genişletme çalışmalarının ardından asfalt serimine geçildi.
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatıyla Fatih ve Eşrefpaşa Mahallelerinin ortasından geçen Taş Ocakları Yolunda genişletme çalışmaları tamamlandı. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek hafta sonu çalışmaları yerinde inceledi. Hemşerilerinin rahatı ve sıhhati için, gece-gündüz, çalıştıklarını söyleyen Başkan Zeybek, “Fatih ve Eşrefpaşa Mahallelerimizi ortasından geçen ve söz verdiğimiz Taş Ocakları yolunu genişleterek, asfaltlıyoruz. İki mahalle halkımıza ve esnafımıza hayırlı olsun.” dedi.   “SELÇUKLU MAHALLESİNE MUHTEŞEM PARK” Başkan Zeybek temasları çerçevesinde Konya yolu üzerinde yer alan Devlet Parkı Piknik ve Mesire Alanı’nda incelemelerde bulundu. Devlet Parkı’nda bulunan lavabolar ve  WC’ler baştan sona yenilendi. Başkan Zeybek’in son ziyareti Selçuklu Mahallesi’nde devam eden park oldu. Söz konusu alanda Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. 13 bin 200 metrekare alanda Kauçuk zeminli yürüme alanları, oyun grupları spor aletleri ve oturma alanları bulunuyor. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Osman Gazi Anadolu Lise'sinin yanında yer alan boş araziyi yeşil alan olarak değerlendirdiklerine dikkat çekerek parkın Selçuklu Mahallesi’ne renk kattığına dikkat çekerek hayırlı olmasını temenni etti.

“SELÇUKLU MAHALLESİNE MUHTEŞEM PARK”