AFYON'DA BİRLİK VE BERABERLİK VAR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2021 - 12:01, Güncelleme: 18.03.2021 - 12:01
 

AFYON'DA BİRLİK VE BERABERLİK VAR

​​​​​​​Afyon'da Başkan Mehmet Zeybek, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü.
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti Gençlik Kolları teşkilatını makamında kabul etti. Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulun ardından yeniden başkanlığa seçilen AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Mehmet Zeybek’i ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkan Zeybek, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve ekibini tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Başkan Zeybek “Afyon’un, geleceğine gençlerimizin gözüyle bakıyoruz. Belediye olarak gençliğe büyük önem veriyor, geçmişimizden aldığımız ilhamla geleceğe emin adımlarla yürüyoruz. Gençlik Kollarımız ve tüm genç arkadaşlarımız bizim en yakın kardeşlerimiz ve gözbebeğimiz. Şehrin gençleri ile iyi  bir iletişim kurmak için gayretle çalışıyoruz ve çalışacağız" dedi. AK Parti Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ise Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e desteklerinden dolayı teşekkür etti. (Kaynak: Afyonkarahisar Belediyesi Basın Müdürlüğü)
​​​​​​​Afyon'da Başkan Mehmet Zeybek, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti Gençlik Kolları teşkilatını makamında kabul etti. Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulun ardından yeniden başkanlığa seçilen AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Mehmet Zeybek’i ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkan Zeybek, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve ekibini tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Başkan Zeybek “Afyon’un, geleceğine gençlerimizin gözüyle bakıyoruz. Belediye olarak gençliğe büyük önem veriyor, geçmişimizden aldığımız ilhamla geleceğe emin adımlarla yürüyoruz. Gençlik Kollarımız ve tüm genç arkadaşlarımız bizim en yakın kardeşlerimiz ve gözbebeğimiz. Şehrin gençleri ile iyi  bir iletişim kurmak için gayretle çalışıyoruz ve çalışacağız" dedi. AK Parti Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ise Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

(Kaynak: Afyonkarahisar Belediyesi Basın Müdürlüğü)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.