AFŞİN'DE KIŞ HAZIRLIĞI SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.10.2020 - 13:57, Güncelleme: 05.10.2020 - 13:57

AFŞİN'DE KIŞ HAZIRLIĞI SÜRÜYOR

​​​​​​​Mehmet Fatih Güven Başkanlığındaki Afşin Belediyesi ekipleri son olarak Altunelma Mahallesi'nde asfalt uygulamasını tamamladı.
Afşinlilere hizmetin en iyisini sunabilmek için kış ayları öncesi yoğun çalışma temposunu sürdüren Mehmet Fatih Güven Başkanlığındaki Afşin Belediyesi ekipleri alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor. Belediye Fen İşleri ekipleri son olarak Altunelma Mahallesi'ndeki sokaklarda sıcak asfalt uygulamasını tamamlayarak güzergahları hizmete sundu. Vatandaşları yazın tozlu kışın ise çamurlu yollardan kurtarmak adına yapılan çalışmalar mahalle sakinlerinden de tam not aldı. 2020 Yılı Hizmet Planlaması dahilinde benzer çalışmaları ilçenin diğer bölgelerinde de sürdüren ekiplerin çalışmalarını birebir takip eden Başkan Mehmet Fatih Güven, üst yapıda da bir takım uygulamaların sürdüğünü belirtti. Vatandaşlar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Güven'e ve tüm Afşin Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)