AFŞİN İŞİ SIKI TUTUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.08.2020 - 12:17, Güncelleme: 31.08.2020 - 12:17

AFŞİN İŞİ SIKI TUTUYOR

Pandemi sürecinin en başarı adreslerinden Kahramanmaraş Afşin'de Başkan Mehmet Fatih Güven denetimlere katılarak vatandaşları uyardı.
Pandemiyle mücadele döneminde temel prensipler olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulması amacıyla İçişleri Bakanlığınca “Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganıyla yayımlanan genelge çerçevesinde tüm il ve ilçeleri kapsayacak en kapsamlı denetimler devam ediyor. Bu doğrultuda süreci hassasiyetle takip eden adreslerden Kahramanmaraş Afşin'de Başkan Mehmet Fatih Güven, denetimlere katılarak vatandaşlarla hem sohbet etti hem de gerekli uyarılarda bulundu. Denetimlerde pandemi  döneminde vatandaşın sağlığını esas alan çalışmaları ile takdir toplayan Afşin Belediye Başkanı Güven, özellikle Maske kullanımı, Sosyal mesafe ve Hijyen uyarılarının dikkate alınmasını istedi. Vatandaşlar da kendilerine yönelik yaklaşımı ve hassasiyetinden dolayı Başkan Güven'e teşekkür ettiler. (www.akbelediyeler.com)