ADIYAMAN'DA SEMT SAHALARI YAPILIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.09.2020 - 15:08, Güncelleme: 17.09.2020 - 15:08
 

ADIYAMAN'DA SEMT SAHALARI YAPILIYOR

Finansmanı Spor Toto Teşkilatı tarafından karşılanan, ihalesi de Adıyaman Belediyesi tarafından yapılan 15 mahalleye 15 semt sahası projesi kapsamında Altınşehir, Kayalık ve Bahçecik mahalleleri yeni sahalarına kavuşuyor.
Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ın girişimleriyle Adıyaman’a kazandırılan 15 mahalleye 15 semt sahası projesinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Spor Toto Teşkilatı ve Belediyemiz ortaklığında sürdürülen ve daha önce Vartana gölgesinde yapımına başlanan semt sahası çalışması şimdide Altınşehir, Kayalık ve Bahçecik mahallelerinde devam ediyor. Yeni sahaların tüm Adıyamanlılara hayırlı olması dileğinde bulunan Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Spor Toto Teşkilatı tarafından yapılacak olan toplam 12 milyon TL’lik yatırımda emeği geçen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’e, AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın’a, AK Parti Adıyaman milletvekilleri İbrahim Halil Fırat’a, Muhammed Fatih Toprak’a, Yakup Taş’a ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin’e teşekkür etti.
Finansmanı Spor Toto Teşkilatı tarafından karşılanan, ihalesi de Adıyaman Belediyesi tarafından yapılan 15 mahalleye 15 semt sahası projesi kapsamında Altınşehir, Kayalık ve Bahçecik mahalleleri yeni sahalarına kavuşuyor.

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ın girişimleriyle Adıyaman’a kazandırılan 15 mahalleye 15 semt sahası projesinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Spor Toto Teşkilatı ve Belediyemiz ortaklığında sürdürülen ve daha önce Vartana gölgesinde yapımına başlanan semt sahası çalışması şimdide Altınşehir, Kayalık ve Bahçecik mahallelerinde devam ediyor.

Yeni sahaların tüm Adıyamanlılara hayırlı olması dileğinde bulunan Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Spor Toto Teşkilatı tarafından yapılacak olan toplam 12 milyon TL’lik yatırımda emeği geçen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’e, AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın’a, AK Parti Adıyaman milletvekilleri İbrahim Halil Fırat’a, Muhammed Fatih Toprak’a, Yakup Taş’a ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.