ADIYAMAN'DA PARKLAR YENİLENİYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.01.2021 - 10:20, Güncelleme: 05.01.2021 - 10:20
 

ADIYAMAN'DA PARKLAR YENİLENİYOR

​​​​​​​Adıyaman Belediyesi tarafından mahalle aralarındaki parklarda bakım, onarım ve düzenleme çalışması tüm hızıyla devam ediyor.
Adıyaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, şehir merkezindeki birçok mahallede bulunan parkta bakım, onarım ve düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Kayalık Mahallesinde iki park ile Bahçelievler, Karapınar ve Alitaşı mahallelerindeki parklarda sürdürülen yenileme çalışmaları hakkında bilgi veren yetkililer, parkların yeni sezonda yepyeni haliyle hizmet vereceğini dile getirdi. Yetkililer, çalışmaların il merkezinde bulunan tüm parklarda sürdürüleceğini de sözlerine ekleyerek şunları söyledi:  "Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak mevsim şartlarına uygun olarak parklarımızda bakım, onarım, çimlendirme ve temizlik çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda beş mahalle parkımızın yıpranan parke taşlarını ve oyun gruplarını yenileyip, budama ve bakım işlemlerini gerçekleştirdik. İnşallah kısa süre içerisinde bu çalışmalarımızı tamamlayarak halkımızın hizmetine açacağız." (Kaynak: Adıyaman Belediyesi Basın Müdürlüğü)  
​​​​​​​Adıyaman Belediyesi tarafından mahalle aralarındaki parklarda bakım, onarım ve düzenleme çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Adıyaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, şehir merkezindeki birçok mahallede bulunan parkta bakım, onarım ve düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Kayalık Mahallesinde iki park ile Bahçelievler, Karapınar ve Alitaşı mahallelerindeki parklarda sürdürülen yenileme çalışmaları hakkında bilgi veren yetkililer, parkların yeni sezonda yepyeni haliyle hizmet vereceğini dile getirdi. Yetkililer, çalışmaların il merkezinde bulunan tüm parklarda sürdürüleceğini de sözlerine ekleyerek şunları söyledi:  "Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak mevsim şartlarına uygun olarak parklarımızda bakım, onarım, çimlendirme ve temizlik çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda beş mahalle parkımızın yıpranan parke taşlarını ve oyun gruplarını yenileyip, budama ve bakım işlemlerini gerçekleştirdik. İnşallah kısa süre içerisinde bu çalışmalarımızı tamamlayarak halkımızın hizmetine açacağız."

(Kaynak: Adıyaman Belediyesi Basın Müdürlüğü)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.