ADIYAMAN’DA HAMARAT ELLER BOŞ DURMUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.09.2020 - 12:18, Güncelleme: 02.09.2020 - 12:18
 

ADIYAMAN’DA HAMARAT ELLER BOŞ DURMUYOR

Adıyaman Belediyesi bünyesindeki TOGEM koordinesinde hizmet veren Kadın Kültür Merkezi’nde eğitim gören tekstil kursiyerleri, koronavirüs sürecinde harıl harıl çalışarak sağlık sektörünün ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) koordinesinde Bahçelievler Mahallesi’nde hizmetlerini sürdüren Kadın Kültür Merkezi’nde devam eden tekstil kursu, sağlık sektörünün ihtiyaçlarının karşılanmasına büyük katkı sunuyor. Her ay binlerce maske üretiminin yanı sıra Adıyaman’daki devlet hastaneleri için tulum, sedye örtüsü, bone ve ameliyathane box önlüğü üretiminin de gerçekleştirildiği kursta incelemelerde bulunan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, gayretle çalışan kursiyerle ve yetkililere teşekkür etti. İş-Kur tarafından istihdamı sağlanan, Halk Eğitim Merkezi tarafından da desteklenen kursta toplam 30 kursiyerin eğitim gördüğünü söyleyen Başkan Kılınç, üretilen sağlık malzemelerinin hastanelerle yapılan protokol çerçevesinde Adıyaman’daki hastanelere gönderildiğini belirterek, üretimin pandemi süreci boyunca üretime devam edileceğini sözlerine ekledi.
Adıyaman Belediyesi bünyesindeki TOGEM koordinesinde hizmet veren Kadın Kültür Merkezi’nde eğitim gören tekstil kursiyerleri, koronavirüs sürecinde harıl harıl çalışarak sağlık sektörünün ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) koordinesinde Bahçelievler Mahallesi’nde hizmetlerini sürdüren Kadın Kültür Merkezi’nde devam eden tekstil kursu, sağlık sektörünün ihtiyaçlarının karşılanmasına büyük katkı sunuyor.

Her ay binlerce maske üretiminin yanı sıra Adıyaman’daki devlet hastaneleri için tulum, sedye örtüsü, bone ve ameliyathane box önlüğü üretiminin de gerçekleştirildiği kursta incelemelerde bulunan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, gayretle çalışan kursiyerle ve yetkililere teşekkür etti.

İş-Kur tarafından istihdamı sağlanan, Halk Eğitim Merkezi tarafından da desteklenen kursta toplam 30 kursiyerin eğitim gördüğünü söyleyen Başkan Kılınç, üretilen sağlık malzemelerinin hastanelerle yapılan protokol çerçevesinde Adıyaman’daki hastanelere gönderildiğini belirterek, üretimin pandemi süreci boyunca üretime devam edileceğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.