ADIYAMAN'DA DEV HAMLE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.10.2020 - 09:44, Güncelleme: 12.10.2020 - 09:44
 

ADIYAMAN'DA DEV HAMLE

​​​​​​​Adıyaman'da seçim döneminde Kentsel Dönüşüm konusunda söz veren Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç sözünde durdu.
Adıyaman halkına hizmetine en iyisini sunabilmek için gecesini gündüzüne katan başarılı isim Dr. Süleyman Kılınç, seçim döneminde Adıyaman'ın geleceğine yönelik söz verdiği Kentsel Dönüşüm konusunda nihayet neşteri attı. Başkan Kılınç'ın gerek il içerisinde gerekse Başkent Ankara'daki girişimleri sonuç verdi ve Kentsel Dönüşüm 1. Etap Projesi için somut adım atıldı. 8.5 hektarlık alanda yapılacak Kentsel Dönüşüm için vatandaşlara çağrıda bulunan Başkan Kılınç, uzlaşma için bölgede ikamet eden mülk sahiplerini uzlaşma ofisine davet etti. VATANDAŞ MEMNUNİYETİ ÖN PLANDA TUTULACAK Kimsenin mağdur olmaması için hassasiyet gösteren Başkan Kılınç, Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili yaptığı kısa değerlendirmesinde "Göreve geldiğimizde ele alacağımız konulardan biri de kentsel dönüşüm demiştik. Hamdolsun bu yaraya da neşteri vurduk. " Kentsel Dönüşüm 1. Etap projesi" kapsamında 8.5 hektarlık alanda taşınması bulunan vatandaşlarımızı görüşmeleri gerçekleştirmek için uzlaşma ofisimize bekleriz" dedi. Vatandaşlar da Adıyaman geleceğine esas alan çalışmalarından dolayı Başkan Kılınç'a ve tüm Adıyaman Belediyesi yönetimine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Adıyaman'da seçim döneminde Kentsel Dönüşüm konusunda söz veren Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç sözünde durdu.

Adıyaman halkına hizmetine en iyisini sunabilmek için gecesini gündüzüne katan başarılı isim Dr. Süleyman Kılınç, seçim döneminde Adıyaman'ın geleceğine yönelik söz verdiği Kentsel Dönüşüm konusunda nihayet neşteri attı. Başkan Kılınç'ın gerek il içerisinde gerekse Başkent Ankara'daki girişimleri sonuç verdi ve Kentsel Dönüşüm 1. Etap Projesi için somut adım atıldı. 8.5 hektarlık alanda yapılacak Kentsel Dönüşüm için vatandaşlara çağrıda bulunan Başkan Kılınç, uzlaşma için bölgede ikamet eden mülk sahiplerini uzlaşma ofisine davet etti.

VATANDAŞ MEMNUNİYETİ ÖN PLANDA TUTULACAK

Kimsenin mağdur olmaması için hassasiyet gösteren Başkan Kılınç, Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili yaptığı kısa değerlendirmesinde "Göreve geldiğimizde ele alacağımız konulardan biri de kentsel dönüşüm demiştik. Hamdolsun bu yaraya da neşteri vurduk. " Kentsel Dönüşüm 1. Etap projesi" kapsamında 8.5 hektarlık alanda taşınması bulunan vatandaşlarımızı görüşmeleri gerçekleştirmek için uzlaşma ofisimize bekleriz" dedi.

Vatandaşlar da Adıyaman geleceğine esas alan çalışmalarından dolayı Başkan Kılınç'a ve tüm Adıyaman Belediyesi yönetimine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.