ADIYAMAN’DA ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.07.2020 - 10:25, Güncelleme: 24.07.2020 - 10:25
 

ADIYAMAN’DA ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç’ın talimatları doğrultusunda kentte su baskınlarının önüne geçmek adına kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.  
Adıyaman Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,  kent genelinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda Cumhuriyet Mahallesi Müftülük Caddesi’nde kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmasına devam ediliyor. Bu çalışmaların ardından sonbahar ve kış aylarında yağacak yağmurlar sonrasında sokaklarda birikecek yağmur sularının tahliyesinin daha kolay sağlanması bekleniyor. KILINÇ: MESAİ GÖZETMEDEN ÇALIŞIYORUZ Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Adıyaman halkının daha rahat ve konforlu yaşamaya devam etmesi için mesai kavramı gözetmeden çalıştıklarını belirterek, şehrimizde vatandaşların yaşadıkları sıkıntıları belirleyip, çözüm için çalıştıklarını söyledi. Bu arada Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde ihtiyaç duyulan her noktada yağmur suyu hattı döşeyerek,  yağmur suyu birikintilerinden kaynaklı rahatsızlıkların önüne geçmeyi planlıyor. (www.akbelediyeler.com)  
Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç’ın talimatları doğrultusunda kentte su baskınlarının önüne geçmek adına kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.  

Adıyaman Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,  kent genelinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda Cumhuriyet Mahallesi Müftülük Caddesi’nde kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmasına devam ediliyor. Bu çalışmaların ardından sonbahar ve kış aylarında yağacak yağmurlar sonrasında sokaklarda birikecek yağmur sularının tahliyesinin daha kolay sağlanması bekleniyor.

KILINÇ: MESAİ GÖZETMEDEN ÇALIŞIYORUZ

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Adıyaman halkının daha rahat ve konforlu yaşamaya devam etmesi için mesai kavramı gözetmeden çalıştıklarını belirterek, şehrimizde vatandaşların yaşadıkları sıkıntıları belirleyip, çözüm için çalıştıklarını söyledi.

Bu arada Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde ihtiyaç duyulan her noktada yağmur suyu hattı döşeyerek,  yağmur suyu birikintilerinden kaynaklı rahatsızlıkların önüne geçmeyi planlıyor.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.