ADIYAMAN'DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.08.2020 - 11:28, Güncelleme: 24.08.2020 - 11:28

ADIYAMAN'DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

​​​​​​​Vatandaşlara hizmetin en iyisini sunmanın gayesinde olan Süleyman Kılınç başkanlığındaki Adıyaman Belediyesi, rotasını bu kez Mehmet Akif Mahallesi’ne çevirdi.
Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, daha önce altyapı sorunu ortadan kaldırılan Mehmet Akif Mahallesi’nde asfalt çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen asfalt çalışmaları kapsamında, Mehmet Akif Mahallesi’ne bağlı sokaklar asfaltla buluşturuldu. Daha önce Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından altyapı sorunu giderilen mahallenin şimdi de üstyapı sorununu ortadan kaldırmayı amaçladıklarını söyleyen yetkililer, “Şehrin birçok noktasında sürdürdüğümüz asfaltlama çalışmalarına Mehmet Akif Mahallesi’nde de devam ediyoruz” diye konuştu. Hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri ise, Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç ve ekiplerimize teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)