ADIYAMAN'DA BAŞKAN KILINÇ'TAN TÜRKİYE'YE MESAJ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2020 - 10:18, Güncelleme: 14.07.2020 - 10:18
 

ADIYAMAN'DA BAŞKAN KILINÇ'TAN TÜRKİYE'YE MESAJ

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, 15 Temmuz Hain Darbe Kalkışmasının 4. Yılında bir mesaj yayımladı.
15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilmek istenen ancak Türk milletinin iradeli duruşuyla bir zafere dönüşen ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 4. yılı nedeniyle dolayısıyla yazılı bir açıklama yayımlayan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, 15 Temmuz’u unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını dile getirdi. "TÜRKİYE İLELEBET VAR OLMAYA DEVAM EDECEKTİR" Koronavirüs tedbirleri kapsamında bu yıl 15 Temmuz etkinliklerinin daha sınırlı olacağını söyleyerek konuşmasına başlayan Başkan Kılınç, şunları dile getirdi: “15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ terör örgütü mensuplarınca düzenlenen hain darbe girişiminin dördüncü yıldönümündeyiz. Dış mihrakların desteğiyle başlatılan bu hain teşebbüs çok şükür ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ve hainlere karşı dimdik ayakta duran halkımız sayesinde bir demokrasi şölenine dönüşmüştü. Kimse unutmasın ki, üç tarafı deniz, dört tarafı da düşmanlarla çevrili olan ülkemiz Allah’ın izniyle ilelebet var olmaya devam edecektir. Her geçen gün büyüyen Türkiye’yi hazmedemeyen dış mihraklar bundan sonra da boş durmayacaklardır elbette… Ancak böyle dirayetli, yüreği vatan sevgisiyle dolu millete karşı da istediklerini hiçbir zaman gerçeğe dönüştüremeyeceklerdir Allah’ın izniyle. Bunun için millet olarak, özellikle de gençlerimiz çok dikkatli olmalı. Bu vatana sahip çıkıp, birlik ve beraberliğimizi sürdürebilirsek hepimiz kazanırız. Bunun içinde hepimize görevler düşüyor.”   İŞTE ADIYAMAN'DAKİ PROGRAM ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinlikleriyle ilgili bilgi veren Adıyamanlı yetkililer ise 15 Temmuz’un bu yıl koronavirüs tedbirleri çerçevesinde kutlanacağını hatırlatarak, “15 Temmuz Çarşamba günü gündüz protokolün şehitlik ziyareti ile başlayacak olan etkinlikler, saat 14.00’da Demokrasi Parkında açılacak olan Resim Sergisiyle devam edecek. Saat 20.00’da Hükümet Meydanında başlayacak olan gece programı ise saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayıp, Kur’an-ı Kerim tilaveti, protokol üyelerinin konuşmaları, söylenecek ilahiler ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın halka hitabı ile devam edecek. Cumhurbaşkanımızın hitabından sonra selaların okunup, duaların edilmesinden sonra meydanı dolduran halkımıza çeşitli ikramlarda bulunulacak ve 15 Temmuz temalı sinevizyon gösterisinden sonra Sabah Namazı öncesi program sona erecek. Tüm halkımızı programımıza davet ediyoruz” diye konuştu. (www.akbelediyeler.com)
Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, 15 Temmuz Hain Darbe Kalkışmasının 4. Yılında bir mesaj yayımladı.

15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilmek istenen ancak Türk milletinin iradeli duruşuyla bir zafere dönüşen ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 4. yılı nedeniyle dolayısıyla yazılı bir açıklama yayımlayan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, 15 Temmuz’u unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını dile getirdi.

"TÜRKİYE İLELEBET VAR OLMAYA DEVAM EDECEKTİR"

Koronavirüs tedbirleri kapsamında bu yıl 15 Temmuz etkinliklerinin daha sınırlı olacağını söyleyerek konuşmasına başlayan Başkan Kılınç, şunları dile getirdi: “15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ terör örgütü mensuplarınca düzenlenen hain darbe girişiminin dördüncü yıldönümündeyiz. Dış mihrakların desteğiyle başlatılan bu hain teşebbüs çok şükür ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ve hainlere karşı dimdik ayakta duran halkımız sayesinde bir demokrasi şölenine dönüşmüştü. Kimse unutmasın ki, üç tarafı deniz, dört tarafı da düşmanlarla çevrili olan ülkemiz Allah’ın izniyle ilelebet var olmaya devam edecektir. Her geçen gün büyüyen Türkiye’yi hazmedemeyen dış mihraklar bundan sonra da boş durmayacaklardır elbette… Ancak böyle dirayetli, yüreği vatan sevgisiyle dolu millete karşı da istediklerini hiçbir zaman gerçeğe dönüştüremeyeceklerdir Allah’ın izniyle. Bunun için millet olarak, özellikle de gençlerimiz çok dikkatli olmalı. Bu vatana sahip çıkıp, birlik ve beraberliğimizi sürdürebilirsek hepimiz kazanırız. Bunun içinde hepimize görevler düşüyor.”

 

İŞTE ADIYAMAN'DAKİ PROGRAM

‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinlikleriyle ilgili bilgi veren Adıyamanlı yetkililer ise 15 Temmuz’un bu yıl koronavirüs tedbirleri çerçevesinde kutlanacağını hatırlatarak, “15 Temmuz Çarşamba günü gündüz protokolün şehitlik ziyareti ile başlayacak olan etkinlikler, saat 14.00’da Demokrasi Parkında açılacak olan Resim Sergisiyle devam edecek. Saat 20.00’da Hükümet Meydanında başlayacak olan gece programı ise saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayıp, Kur’an-ı Kerim tilaveti, protokol üyelerinin konuşmaları, söylenecek ilahiler ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın halka hitabı ile devam edecek. Cumhurbaşkanımızın hitabından sonra selaların okunup, duaların edilmesinden sonra meydanı dolduran halkımıza çeşitli ikramlarda bulunulacak ve 15 Temmuz temalı sinevizyon gösterisinden sonra Sabah Namazı öncesi program sona erecek. Tüm halkımızı programımıza davet ediyoruz” diye konuştu.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.