ADIYAMAN'DA AK ŞÖLEN

İlçeler (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.09.2020 - 12:07, Güncelleme: 20.09.2020 - 12:07
 

ADIYAMAN'DA AK ŞÖLEN

​​​​​​​Adıyaman Merkez İlçe ve Gölbaşı Kongreleri yoğun katılımla tamamlandı. Kongrelerde yönetimler belirlenirken Başkan Süleyman Kılınç, AK Kadrolara seslendi.  
Türkiye, bu hafta sonu da değişik il ve ilçelerden birbiri ardına gelen kongre haberleri ile gündemi belirledi. Pandemi sürecine hassasiyet gösterilerek yapılan kongrelerin Güneydoğu'daki en belirgin adreslerinden biri de Adıyaman oldu. Yenimahalle Kapalı Semt Pazarı'nda düzenlenen kongreye AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Ertuğrul Soysal, AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, AK Parti Milletvekilleri Ahmet Aydın, İbrahim Halil Fırat, Yakup Taş, Muhammed Fatih Toprak, Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Besni Belediye Başkanı Eyyüp Mehmet Emre, Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut, Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat, Balkar Belediye Başkanı Orhan Orhan, AK Parti Adıyaman Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş, AK Parti Adıyaman Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yalçın, Besni AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, Çelikhan AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Avcı, Tut AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, Sincik AK Parti İlçe Başkanı Fikret Öksüz, Gerger AK Parti İlçe Başkan Vekili Zeynal Aksoy, Gölbaşı AK Parti İlçe Başkanı Hakan Toydaş, MHP Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Mehmet Doğan STK temsilcileri ile parti üyeleri katıldı. BAŞKAN ALKAYIŞ GÜVEN TAZELEDİ Gerçekleştirilen kongrede mevcut Başkan Av. Mustafa Alkayış güven tazeledi. Seçimin ardından Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, pandemi hassasiyetine dikkat ederek Başkan Akayış'ı ve yönetimini tebrik etti. Başkan Alkayış ise yaptığı değerlendirmesinde ilk günkü azim ve heyecanla yola devam edeceklerini söyledi. BAŞKAN KILINÇ, AK KADROLARA SESLENDİ Yoğun katılım alan seçimin tamamlanması ile birlikte bir değerlendirme yapan Başkan Süleyman Kılınç, "Adıyaman AK Parti Merkez İlçe 7. Olağan  Kongremizin partimiz ve memleketimiz adına hayırlı olmasını diliyor, göreve devam eden Av. Mustafa Alkayış'a ve yönetimine başarılar diliyorum.Hemşehrilerimizle yeni mücadelelere atılmaya ilk günkü aşkla hazırız. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi. Öte yandan Gölbaşı 7. Olağan  Kongresi de yapıldı. Adıyaman Milletvekilleri ve Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal'ın da katılım gösterdiği kongrede ilçe başkanlığına Hakan Toydaş seçildi. Başkan Kılınç, Gölbaşı Teşkilatını da kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Adıyaman Merkez İlçe ve Gölbaşı Kongreleri yoğun katılımla tamamlandı. Kongrelerde yönetimler belirlenirken Başkan Süleyman Kılınç, AK Kadrolara seslendi.  

Türkiye, bu hafta sonu da değişik il ve ilçelerden birbiri ardına gelen kongre haberleri ile gündemi belirledi. Pandemi sürecine hassasiyet gösterilerek yapılan kongrelerin Güneydoğu'daki en belirgin adreslerinden biri de Adıyaman oldu.

Yenimahalle Kapalı Semt Pazarı'nda düzenlenen kongreye AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Ertuğrul Soysal, AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, AK Parti Milletvekilleri Ahmet Aydın, İbrahim Halil Fırat, Yakup Taş, Muhammed Fatih Toprak, Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Besni Belediye Başkanı Eyyüp Mehmet Emre, Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut, Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat, Balkar Belediye Başkanı Orhan Orhan, AK Parti Adıyaman Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş, AK Parti Adıyaman Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yalçın, Besni AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, Çelikhan AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Avcı, Tut AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, Sincik AK Parti İlçe Başkanı Fikret Öksüz, Gerger AK Parti İlçe Başkan Vekili Zeynal Aksoy, Gölbaşı AK Parti İlçe Başkanı Hakan Toydaş, MHP Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Mehmet Doğan STK temsilcileri ile parti üyeleri katıldı.

BAŞKAN ALKAYIŞ GÜVEN TAZELEDİ

Gerçekleştirilen kongrede mevcut Başkan Av. Mustafa Alkayış güven tazeledi. Seçimin ardından Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, pandemi hassasiyetine dikkat ederek Başkan Akayış'ı ve yönetimini tebrik etti. Başkan Alkayış ise yaptığı değerlendirmesinde ilk günkü azim ve heyecanla yola devam edeceklerini söyledi.

BAŞKAN KILINÇ, AK KADROLARA SESLENDİ

Yoğun katılım alan seçimin tamamlanması ile birlikte bir değerlendirme yapan Başkan Süleyman Kılınç, "Adıyaman AK Parti Merkez İlçe 7. Olağan  Kongremizin partimiz ve memleketimiz adına hayırlı olmasını diliyor, göreve devam eden Av. Mustafa Alkayış'a ve yönetimine başarılar diliyorum.Hemşehrilerimizle yeni mücadelelere atılmaya ilk günkü aşkla hazırız. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

Öte yandan Gölbaşı 7. Olağan  Kongresi de yapıldı. Adıyaman Milletvekilleri ve Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal'ın da katılım gösterdiği kongrede ilçe başkanlığına Hakan Toydaş seçildi. Başkan Kılınç, Gölbaşı Teşkilatını da kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.