ADIYAMAN'A ÇOK YAKIŞACAK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.04.2021 - 13:21, Güncelleme: 01.04.2021 - 13:21
 

ADIYAMAN'A ÇOK YAKIŞACAK

​​​​​​​Süleyman Kılınç Başkanlığındaki Adıyaman Belediyesi'nce halk oylaması sonucu belirlenen Ay Yıldız tasarımlı anıtın montajına başlandı.
Adıyaman Belediyesi, Altınşehir Üniversite Kavşağına yapılması için halka sunduğu 5 proje içerisinden en çok oyu alan anıtı yeni yerine dikmek için çalışmalara başladı. Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ın seçim öncesi vaatleri arasında yer alan ve kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete giren Altınşehir Mahallesi’ndeki farklı seviyeli köprülü kavşağın üstünde bulunan Üniversite Kavşağına anlamlı bir anıt dikmeyi amaçlayan Belediyemiz, belirlediği 5 projeyi halka sunarak en çok oyu alan simgeyi kavşağa dikeceğini açıklamıştı. Geçtiğimiz aylarda belediyemizin web sitesinden yapılan anketle belirlenen ay yıldızlı tasarımın kavşağa yerleştirilmesi için çalışmalara başlanıldı. Uzmanlar tarafından hazırlanan ülke ve şehir temalı 5 tasarım içerisinden en çok beğenilen ay-yıldızlı tasarımın hazırlığına anketten hemen sonra başladıklarını söyleyen yetkililerimiz, zemin betonun döküldüğü ve anıtın önümüzdeki hafta içerisinde yerine monte edileceğini dile getirdi. Vatandaşlar ise şehrin en güzel noktalarından birisinin, yine en güzel tema olan ay-yıldız ile daha da güzelleşeceğini söyleyerek, emeği geçenlere teşekkür etti. (Kaynak: Adıyaman Belediyesi Basın Müdürlüğü)
​​​​​​​Süleyman Kılınç Başkanlığındaki Adıyaman Belediyesi'nce halk oylaması sonucu belirlenen Ay Yıldız tasarımlı anıtın montajına başlandı.

Adıyaman Belediyesi, Altınşehir Üniversite Kavşağına yapılması için halka sunduğu 5 proje içerisinden en çok oyu alan anıtı yeni yerine dikmek için çalışmalara başladı. Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ın seçim öncesi vaatleri arasında yer alan ve kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete giren Altınşehir Mahallesi’ndeki farklı seviyeli köprülü kavşağın üstünde bulunan Üniversite Kavşağına anlamlı bir anıt dikmeyi amaçlayan Belediyemiz, belirlediği 5 projeyi halka sunarak en çok oyu alan simgeyi kavşağa dikeceğini açıklamıştı. Geçtiğimiz aylarda belediyemizin web sitesinden yapılan anketle belirlenen ay yıldızlı tasarımın kavşağa yerleştirilmesi için çalışmalara başlanıldı.

Uzmanlar tarafından hazırlanan ülke ve şehir temalı 5 tasarım içerisinden en çok beğenilen ay-yıldızlı tasarımın hazırlığına anketten hemen sonra başladıklarını söyleyen yetkililerimiz, zemin betonun döküldüğü ve anıtın önümüzdeki hafta içerisinde yerine monte edileceğini dile getirdi. Vatandaşlar ise şehrin en güzel noktalarından birisinin, yine en güzel tema olan ay-yıldız ile daha da güzelleşeceğini söyleyerek, emeği geçenlere teşekkür etti.

(Kaynak: Adıyaman Belediyesi Basın Müdürlüğü)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.