ADIYAMAN'A ÇOK YAKIŞACAK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.02.2021 - 10:42, Güncelleme: 12.02.2021 - 10:42

ADIYAMAN'A ÇOK YAKIŞACAK

​​​​​​​Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, geçtiğimiz günlerde yapılan tanıtımla çalışmalarına başlanan Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulundu.
Adıyaman'da göreve seçilmeden önce seçim vaatleri arasında bulunan Millet Bahçesi projesinin inşaat çalışmalarının geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen tanıtım programıyla başlatıldığını açıklayan Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Eğriçay’daki çalışmaları yerinde inceleyip, yetkililerden bilgi aldı. DSİ Genel Müdürlüğü tarafından sürdürülen ve Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç tarafından da her aşaması yakından takip edilen projenin son durumu hakkında bilgi almak için çalışma alanına giden Başkanımız, "Adıyaman’ımızın yarınları için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz" diye konuştu. İnceleme sonunda kısa bir değerlendirmede de bulunan Başkanımız şunları dile getirdi: "Adıyaman’ımızın geleceği için mesai mefhumu gözetmeksizin günü her saati çalışmak, üretmek ve bu şekilde gönüllere girmek bizim önceliğimizdir. Bu bilinçle her hizmette olduğu gibi Millet Bahçesi’ndeki çalışmaların da her aşamasını takip ediyoruz. İnşallah hemşerilerimize yakışır bir projeyi daha kısa süre içerisinde hizmetlerine sunacağız." (Kaynak: Adıyaman Belediyesi Basın Müdürlüğü)

(Kaynak: Adıyaman Belediyesi Basın Müdürlüğü)