ADIYAMAN TURİZMİ PANDEMİ SONRASINA HAZIR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.03.2021 - 08:32, Güncelleme: 01.03.2021 - 08:32
 

ADIYAMAN TURİZMİ PANDEMİ SONRASINA HAZIR

​​​​​​​Adıyaman'da turizm temsilcileri ile bir araya gelen Başkan Kılınç, il dışında da TRT'ye ziyaret gerçekleştirerek tanıtım anlamında destek istedi.
Adıyaman'da turizm temsilcileri ile sürekli olarak bir araya gelerek pandemi sonrası için tüm hazırlıkların tamamlanarak turizmde verimli bir dönem geçirilmesi için yerel yönetim olarak her türlü desteği vereceklerini ifade eden Başkan Süleyman Kılınç, il dışı ziyaretlerinde de TRT Genel Müdürü'nü ziyaret ederek tanıtım anlamında destek istedi. Adıyaman’a yeni yatırımlar kazandırmak ve ilin tanıtımına katkı sunacak kurum ve kuruluşların temsilcileriyle görüş alışverişinde bulunmak amacıyla gerçekleştirdiği il dışı gezisine devam eden Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, TRT Genel Müdürü İbrahim Eren ile Adıyamanlı işadamı Ömer Özkartal’a bir araya geldi. İlk ziyaretini TRT Genel Müdürü İbrahim Eren’e yapan Başkan Kılınç, açık hava müzesi konumumda olan Adıyaman’ın tarihi ve kültürel tanıtımı için hazırladıkları projeleri Genel Müdür Eren ile paylaştı. Başkan Kılınç ziyarette yaptığı konuşmasında, “İlimize yerli ve yabancı turist çekmek, turizm sektörümüzü canlandırmak adına yapılabilecek her şeyi icra etmenin gayretiyle yola devam ediyoruz. Bu vesileyle ziyaret ettiğimiz sayın genel müdürümüzden destek istedik. Kendilerine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. TRT Genel Müdürü İbrahim Eren ise ziyaretten dolayı Başkan Kılınç'a teşekkür ederek, Türkiye’nin en önemli ve güzel kentlerinden bir tanesi olan Adıyaman’ın tanıtımı için ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. (Kaynak: Adıyaman Belediyesi Basın Müdürlüğü)
​​​​​​​Adıyaman'da turizm temsilcileri ile bir araya gelen Başkan Kılınç, il dışında da TRT'ye ziyaret gerçekleştirerek tanıtım anlamında destek istedi.

Adıyaman'da turizm temsilcileri ile sürekli olarak bir araya gelerek pandemi sonrası için tüm hazırlıkların tamamlanarak turizmde verimli bir dönem geçirilmesi için yerel yönetim olarak her türlü desteği vereceklerini ifade eden Başkan Süleyman Kılınç, il dışı ziyaretlerinde de TRT Genel Müdürü'nü ziyaret ederek tanıtım anlamında destek istedi. Adıyaman’a yeni yatırımlar kazandırmak ve ilin tanıtımına katkı sunacak kurum ve kuruluşların temsilcileriyle görüş alışverişinde bulunmak amacıyla gerçekleştirdiği il dışı gezisine devam eden Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, TRT Genel Müdürü İbrahim Eren ile Adıyamanlı işadamı Ömer Özkartal’a bir araya geldi.

İlk ziyaretini TRT Genel Müdürü İbrahim Eren’e yapan Başkan Kılınç, açık hava müzesi konumumda olan Adıyaman’ın tarihi ve kültürel tanıtımı için hazırladıkları projeleri Genel Müdür Eren ile paylaştı. Başkan Kılınç ziyarette yaptığı konuşmasında, “İlimize yerli ve yabancı turist çekmek, turizm sektörümüzü canlandırmak adına yapılabilecek her şeyi icra etmenin gayretiyle yola devam ediyoruz. Bu vesileyle ziyaret ettiğimiz sayın genel müdürümüzden destek istedik. Kendilerine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. TRT Genel Müdürü İbrahim Eren ise ziyaretten dolayı Başkan Kılınç'a teşekkür ederek, Türkiye’nin en önemli ve güzel kentlerinden bir tanesi olan Adıyaman’ın tanıtımı için ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

(Kaynak: Adıyaman Belediyesi Basın Müdürlüğü)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.