ADIYAMAN TRAFİĞİNE ÇÖZÜM

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.10.2020 - 08:58, Güncelleme: 14.10.2020 - 08:58
 

ADIYAMAN TRAFİĞİNE ÇÖZÜM

​​​​​​​Belediyeciliğin alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneği Adıyaman'da Başkan Kılınç, trafik yoğunluğunu ortadan kaldıracak sistemi hayata geçiriyor.
Adıyaman Belediyesi, şehir içi trafik akışını rahatlatacak önemli bir uygulamayı daha hayata geçiriyor. Adıyaman’ın kangrenleşmiş sorunlarını bir bir çözmek için yoğun bir şekilde çalışan Dr. Süleyman Kılınç Başkanlığındaki Adıyaman Belediyesi, şehir içi trafik akışını yüzde 30 rahatlatacak projenin test çalışmalarını başlattı. Araç yoğunluğuna bağlı olarak sinyal sürelerini optimize eden sistemin Valilik kavşağındaki çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, yeni uygulama hakkında kısa bir bilgi verdi. Kılınç, "Şehrimizde bulunan sinyalize kavşaklarda araç yoğunluğuna bağlı olarak sinyal sürelerini optimize eden sistemin deneme çalışmalarına başlıyoruz. Mevcut trafik akışında yüzde 30’luk bir iyileşme beklediğimiz bu yeni sistemin ilk denemesini Valilik kavşağında başlattık" dedi. Sürücüler ise yeni sistemin oturması halinde şehir içi trafiği daha da rahatlayacağını dile getirerek, Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a ve ekibine teşekkür etti. (Kaynak: Adıyaman Belediyesi Basın Birimi)
​​​​​​​Belediyeciliğin alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneği Adıyaman'da Başkan Kılınç, trafik yoğunluğunu ortadan kaldıracak sistemi hayata geçiriyor.

Adıyaman Belediyesi, şehir içi trafik akışını rahatlatacak önemli bir uygulamayı daha hayata geçiriyor. Adıyaman’ın kangrenleşmiş sorunlarını bir bir çözmek için yoğun bir şekilde çalışan Dr. Süleyman Kılınç Başkanlığındaki Adıyaman Belediyesi, şehir içi trafik akışını yüzde 30 rahatlatacak projenin test çalışmalarını başlattı.

Araç yoğunluğuna bağlı olarak sinyal sürelerini optimize eden sistemin Valilik kavşağındaki çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, yeni uygulama hakkında kısa bir bilgi verdi. Kılınç, "Şehrimizde bulunan sinyalize kavşaklarda araç yoğunluğuna bağlı olarak sinyal sürelerini optimize eden sistemin deneme çalışmalarına başlıyoruz. Mevcut trafik akışında yüzde 30’luk bir iyileşme beklediğimiz bu yeni sistemin ilk denemesini Valilik kavşağında başlattık" dedi.

Sürücüler ise yeni sistemin oturması halinde şehir içi trafiği daha da rahatlayacağını dile getirerek, Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a ve ekibine teşekkür etti.

(Kaynak: Adıyaman Belediyesi Basın Birimi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.