Adıyaman Samsat'a bu barış çok yakışıyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2020 - 09:40, Güncelleme: 27.07.2020 - 09:40
 

Adıyaman Samsat'a bu barış çok yakışıyor

Adıyaman Samsat'ta Güleşen ve Ata aileleri arasındaki husumet Başkan Halil Fırat'ın da çabaları ile son buldu.
Hizmetlerinin yanı sıra gönül belediyeciliğinde de halkının gönlünde yer edinen AK Partili Belediyeler, yoluna dur durak demeden devam ediyor. AK Belediyeciliğin örnek adreslerinden biri olan Adıyaman Samsat'tan son olarak gelen bir haber bölgedeki huzur, birlik ve beraberliğin geldiği önemi bir kez daha ortaya çıkardı. Samsat'ta Ata ve Güleşen aileleri arasındaki husumat sonlandırılarak taraflar arasında sükunet sağlandı. Ailelerin barış yemeğine katılarak Ata ve Güleşen ailelerinin örnek bir davranış sergilediğini belirten Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat, her iki tarafı da tebrik etti. Buluşmada Başkan Halil Fırat, "Barış ne güzel, barışmak ne güzel, barıştırmak ne güzel. Bölgemizde küs aile kalmayana kadar devam edeceğiz. Güleşen ve Ata ailelerinin barış yemeğine katıldık. Birlik ve beraberliğin örneğini sergileyen her iki ailemize de teşekkür ediyorum" dedi. Program barış yemeğinin ardından yapılan dualarla sona erdi. (www.akbelediyeler.com)
Adıyaman Samsat'ta Güleşen ve Ata aileleri arasındaki husumet Başkan Halil Fırat'ın da çabaları ile son buldu.

Hizmetlerinin yanı sıra gönül belediyeciliğinde de halkının gönlünde yer edinen AK Partili Belediyeler, yoluna dur durak demeden devam ediyor. AK Belediyeciliğin örnek adreslerinden biri olan Adıyaman Samsat'tan son olarak gelen bir haber bölgedeki huzur, birlik ve beraberliğin geldiği önemi bir kez daha ortaya çıkardı.

Samsat'ta Ata ve Güleşen aileleri arasındaki husumat sonlandırılarak taraflar arasında sükunet sağlandı. Ailelerin barış yemeğine katılarak Ata ve Güleşen ailelerinin örnek bir davranış sergilediğini belirten Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat, her iki tarafı da tebrik etti. Buluşmada Başkan Halil Fırat, "Barış ne güzel, barışmak ne güzel, barıştırmak ne güzel. Bölgemizde küs aile kalmayana kadar devam edeceğiz. Güleşen ve Ata ailelerinin barış yemeğine katıldık. Birlik ve beraberliğin örneğini sergileyen her iki ailemize de teşekkür ediyorum" dedi.

Program barış yemeğinin ardından yapılan dualarla sona erdi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.