ADIYAMAN ORTAK PAYDADA BULUŞUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.11.2020 - 15:24, Güncelleme: 12.11.2020 - 15:24
 

ADIYAMAN ORTAK PAYDADA BULUŞUYOR

​​​​​​​Toplumun her kesimi ile birlikte ortak paydada buluşmaya özen gösteren Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, bu kez parti teşkilatı ile buluşarak kurumsal çalışmaları aktardı.
Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış ve yönetimiyle bir araya gelerek belediyenin çalışmaları hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Keleş Konağında gerçekleşen programda, AK Parti Merkez İlçe Yönetimine, göreve geldiği günden bu yana Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen ve devam eden hizmetler ve projeler hakkında bilgi veren Başkanımız, el birliğiyle Adıyaman’ı hak ettiği hizmetlere kavuşturacaklarını söyledi. Yapılan çalışmaları sinevizyon yoluyla görüntülü olarak sunan Başkanımız, toplantı sonunda yaptığı değerlendirmede şunları dile getirdi: “AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış ve kıymetli yönetimiyle bir araya gelerek, belediyemiz tarafından sürdürülen ve planlanan çalışmalar hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdik. Hemşerilerimize hizmetin en iyisini sunmak için teşkilatımızla uyum içerisinde çalışıyoruz. Çünkü biz birlikte aileyiz, birlikte Adıyaman’ız.” AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış ise Belediyemizin çalışmalarını takdir ettiklerini belirterek, gayretlerinden dolayı Başkanımıza teşekkür etti. (Kaynak: Adıyaman Belediyesi Basın Müdürlüğü)
​​​​​​​Toplumun her kesimi ile birlikte ortak paydada buluşmaya özen gösteren Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, bu kez parti teşkilatı ile buluşarak kurumsal çalışmaları aktardı.

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış ve yönetimiyle bir araya gelerek belediyenin çalışmaları hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Keleş Konağında gerçekleşen programda, AK Parti Merkez İlçe Yönetimine, göreve geldiği günden bu yana Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen ve devam eden hizmetler ve projeler hakkında bilgi veren Başkanımız, el birliğiyle Adıyaman’ı hak ettiği hizmetlere kavuşturacaklarını söyledi.

Yapılan çalışmaları sinevizyon yoluyla görüntülü olarak sunan Başkanımız, toplantı sonunda yaptığı değerlendirmede şunları dile getirdi: “AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış ve kıymetli yönetimiyle bir araya gelerek, belediyemiz tarafından sürdürülen ve planlanan çalışmalar hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdik. Hemşerilerimize hizmetin en iyisini sunmak için teşkilatımızla uyum içerisinde çalışıyoruz. Çünkü biz birlikte aileyiz, birlikte Adıyaman’ız.”

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış ise Belediyemizin çalışmalarını takdir ettiklerini belirterek, gayretlerinden dolayı Başkanımıza teşekkür etti.

(Kaynak: Adıyaman Belediyesi Basın Müdürlüğü)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.