ADIYAMAN KISITLAMAYI FIRSATA DÖNÜŞTÜRDÜ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.12.2020 - 12:49, Güncelleme: 28.12.2020 - 12:49
 

ADIYAMAN KISITLAMAYI FIRSATA DÖNÜŞTÜRDÜ

​​​​​​​Adıyaman Belediyesi; hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağını yine hizmette fırsata çevirirken, Başkan Süleyman Kılınç da sahada çalışmaları inceledi.
Adıyaman'da kurumsal çalışmaları ile ilin geleceğine yön veren Dr. Süleyman Kılınç Başkanlığındaki Adıyaman Belediyesi, Cumartesi ve Pazar günü uygulanan sokağa çıkma yasağı süresince yine sahada yer alarak çalışmalarını sürdürdü. 2020 yılı sonuna doğru planlama dahilinde yer alan çalışmalarını tamamlamak için gerek araç gerekse personel bakımından ilin bir çok noktasında uygulamalarını yürüten Adıyaman Belediyesi ekipleri özellikle alt ve üst yapı çalışmalarına yoğunlaştı. İki gün süren yoğun çalışma sonrası uygulamasını tamamlayan ekipler, bu kez vatandaşların talep ve önerileri üzerine benzer çalışmalarını Adıyaman'ın diğer bölgelerinde sürdürdü. BAŞKAN KILINÇ DA SAHADAYDI Hafta sonu yine ekiplerin sahadaki çalışmalarının takipçisi olan Başkan Dr. Süleyman Kılınç da gerek denetim gerekse Gönül Belediyeciliği kapsamında ziyaretlerini sürdürdü. Başkan Kılınç, kurumsal çalışmaları inceleyerek ekiplerden bilgiler aldı. Temaslarında esnafı da ziyaret ederek olası sorunları dinleyen ve kurumsal çözümler üreten Başkan Kılınç, iki gün süren yoğun mesaisini Pazar günü akşam saatlerinde tamamladı. Temasları ile ilgili değerlendirme yapan Başkan Kılınç, "Yoğun geçen Ankara mesaisinden sonra kısıtlama günlerinde bile özveriyle çalışan arkadaşlarımızı ziyaret edip kolaylıklar diledik. Açık olan esnafımıza bol kazançlar temennisinde bulunduk" değerlendirmesinde bulundu. Başkan Kılınç'ın sürekli olarak halk arasında olmasından dolayı memnuniyetlerini ileten Adıyamanlılar da gerek kurumsal çalışma gerekse gönül belediyeciliği kapsamında kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Kılınç ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Adıyaman Belediyesi; hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağını yine hizmette fırsata çevirirken, Başkan Süleyman Kılınç da sahada çalışmaları inceledi.

Adıyaman'da kurumsal çalışmaları ile ilin geleceğine yön veren Dr. Süleyman Kılınç Başkanlığındaki Adıyaman Belediyesi, Cumartesi ve Pazar günü uygulanan sokağa çıkma yasağı süresince yine sahada yer alarak çalışmalarını sürdürdü. 2020 yılı sonuna doğru planlama dahilinde yer alan çalışmalarını tamamlamak için gerek araç gerekse personel bakımından ilin bir çok noktasında uygulamalarını yürüten Adıyaman Belediyesi ekipleri özellikle alt ve üst yapı çalışmalarına yoğunlaştı. İki gün süren yoğun çalışma sonrası uygulamasını tamamlayan ekipler, bu kez vatandaşların talep ve önerileri üzerine benzer çalışmalarını Adıyaman'ın diğer bölgelerinde sürdürdü.

BAŞKAN KILINÇ DA SAHADAYDI

Hafta sonu yine ekiplerin sahadaki çalışmalarının takipçisi olan Başkan Dr. Süleyman Kılınç da gerek denetim gerekse Gönül Belediyeciliği kapsamında ziyaretlerini sürdürdü. Başkan Kılınç, kurumsal çalışmaları inceleyerek ekiplerden bilgiler aldı. Temaslarında esnafı da ziyaret ederek olası sorunları dinleyen ve kurumsal çözümler üreten Başkan Kılınç, iki gün süren yoğun mesaisini Pazar günü akşam saatlerinde tamamladı. Temasları ile ilgili değerlendirme yapan Başkan Kılınç, "Yoğun geçen Ankara mesaisinden sonra kısıtlama günlerinde bile özveriyle çalışan arkadaşlarımızı ziyaret edip kolaylıklar diledik. Açık olan esnafımıza bol kazançlar temennisinde bulunduk" değerlendirmesinde bulundu. Başkan Kılınç'ın sürekli olarak halk arasında olmasından dolayı memnuniyetlerini ileten Adıyamanlılar da gerek kurumsal çalışma gerekse gönül belediyeciliği kapsamında kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Kılınç ve ekibine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.