ADIYAMAN GENÇLİĞİ ÇOK ŞANSLI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.02.2021 - 12:35, Güncelleme: 02.02.2021 - 12:35
 

ADIYAMAN GENÇLİĞİ ÇOK ŞANSLI

​​​​​​​Adıyaman'da gençlere verdiği önemi her defasında dile getiren Dr. Süleyman Kılınç'ın talimatlarıya şimdi de Adıyaman Spor Lisesi’ne halı saha yapılıyor.
Adıyaman Belediyesi, geleceğin sporcularını yetiştiren Adıyaman Spor Lisesi’ne halı saha yaptırarak, geleceğin sporcularına önemli bir destekte bulunacak. Şehir merkezindeki 10 mahallede 3’ü Sağlıklı Yaşam ve Yürüyüş Parkı olan toplam 10 park için çalışmalarını sürdüren Adıyaman Belediyesi, şimdide geleceğin sporcularının yetiştirildiği Adıyaman Spor Lisesi bahçesine halı saha yapılması için kolları sıvadı. Sürdürülen çalışmaları yerinde incelemek için Adıyaman Spor Lisesi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç ve Başkan Yardımcıları Ramazan Oruç ile Mithat Töken’e, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve okul yöneticileri eşlik etti. İncelemeler sonunda kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Kılınç, sağlıklı bir gelecek için spora olan yatırımlarının devam edeceğini müjdeledi. (Kaynak: Adıyaman Belediyesi Basın Müdürlüğü)
​​​​​​​Adıyaman'da gençlere verdiği önemi her defasında dile getiren Dr. Süleyman Kılınç'ın talimatlarıya şimdi de Adıyaman Spor Lisesi’ne halı saha yapılıyor.

Adıyaman Belediyesi, geleceğin sporcularını yetiştiren Adıyaman Spor Lisesi’ne halı saha yaptırarak, geleceğin sporcularına önemli bir destekte bulunacak. Şehir merkezindeki 10 mahallede 3’ü Sağlıklı Yaşam ve Yürüyüş Parkı olan toplam 10 park için çalışmalarını sürdüren Adıyaman Belediyesi, şimdide geleceğin sporcularının yetiştirildiği Adıyaman Spor Lisesi bahçesine halı saha yapılması için kolları sıvadı. Sürdürülen çalışmaları yerinde incelemek için Adıyaman Spor Lisesi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç ve Başkan Yardımcıları Ramazan Oruç ile Mithat Töken’e, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve okul yöneticileri eşlik etti. İncelemeler sonunda kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Kılınç, sağlıklı bir gelecek için spora olan yatırımlarının devam edeceğini müjdeledi.

(Kaynak: Adıyaman Belediyesi Basın Müdürlüğü)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.