ADIYAMAN EMİN ELLERDE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2020 - 21:58, Güncelleme: 30.06.2020 - 21:58

ADIYAMAN EMİN ELLERDE

Adıyaman Altınşehir Mahallesi’nde yaşanan altyapı sorununu ortadan kaldırmak başlatılan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (ASKİM) ekiplerimiz tarafından Altınşehir Mahallesi’nde sürdürülen altyapı çalışmaları kapsamında, içme suyu hattı yenileme işlemi gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren ASKİM yetkililerimiz, “Havaların mevsim normallerinde seyretmesi ile birlikte altyapı hattı yenileme çalışmalarımıza başladık. Altınşehir Mahallesi’nde sürdürdüğümüz çalışmalar kapsamında mahallenin içme suyu hattını yeniliyoruz. Bu anlamda yoğun gayret ortaya koyan personelimize çok teşekkür ediyor, Altınşehir Mahallesi sakinlerine hayırlı olsun diyoruz” şeklinde konuştu. Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Altınşehir Mahallesi sakinleri ise Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç’a ve ekibine teşekkür etti.