ADIYAMAN BORCUNU SIFIRLADI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.01.2021 - 09:16, Güncelleme: 13.01.2021 - 09:16
 

ADIYAMAN BORCUNU SIFIRLADI

Adıyaman'da Başkan Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman tarihinde ilk kez Belediyenin Maliye’ye olan borcunun sıfırlandığını müjdeledi.
Adıyaman'da göreve geldiği ilk gün verdiği “beytülmale sahip çıkacağız” sözünü yerine getiren ve bu anlayışla belediye bütçesini en doğru şekilde kullanıp, belediyenin borcunu gün be gün eriten Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman tarihinde ilk kez Belediyemizin Maliye’ye olan borcunun sıfırlandığını açıkladı. Konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Adıyaman Belediyesi’nin ekonomik olarak artık daha rahat bir durumda olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Kılınç şunları dile getirdi: “6183 Sayılı Amme Alacakları Tahsil Usulü Hakkında Kanunun 8’inci Maddesine istinaden 25 yıllığına Gençlik ve Spor Bakanlığına tahsis edilen taşınmazların Hazine’ye devri sağlanarak, belediyemizin50 milyon TL’lik borcu 06.01.2021 tarihi itibariyle mahsup edilerek sıfırlanmıştır. Yani, 2021 yılının 6 Ocak’ı itibariyle Vergi Dairesine vadesi geçmiş veya yapılandırılmış borcumuz kalmamıştır.” ADIYAMAN TARİHİNDE BİR İLK Böyle bir durumun Adıyaman Belediyesi tarihinde bir ilk olduğuna da dikkat çeken Başkan Kılınç, “Bütçemizi en doğru şekilde kullanarak hem belediyemizi borçlarından kurtarıp, daha ferah bir şekilde hizmet edilebilmesini sağlayacağız, hem de halkımız için elimizdeki parayla hizmetin en iyisini sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu. (Kaynak: Adıyaman Belediyesi Basın Müdürlüğü)
Adıyaman'da Başkan Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman tarihinde ilk kez Belediyenin Maliye’ye olan borcunun sıfırlandığını müjdeledi.

Adıyaman'da göreve geldiği ilk gün verdiği “beytülmale sahip çıkacağız” sözünü yerine getiren ve bu anlayışla belediye bütçesini en doğru şekilde kullanıp, belediyenin borcunu gün be gün eriten Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman tarihinde ilk kez Belediyemizin Maliye’ye olan borcunun sıfırlandığını açıkladı.

Konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Adıyaman Belediyesi’nin ekonomik olarak artık daha rahat bir durumda olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Kılınç şunları dile getirdi: “6183 Sayılı Amme Alacakları Tahsil Usulü Hakkında Kanunun 8’inci Maddesine istinaden 25 yıllığına Gençlik ve Spor Bakanlığına tahsis edilen taşınmazların Hazine’ye devri sağlanarak, belediyemizin50 milyon TL’lik borcu 06.01.2021 tarihi itibariyle mahsup edilerek sıfırlanmıştır. Yani, 2021 yılının 6 Ocak’ı itibariyle Vergi Dairesine vadesi geçmiş veya yapılandırılmış borcumuz kalmamıştır.”

ADIYAMAN TARİHİNDE BİR İLK

Böyle bir durumun Adıyaman Belediyesi tarihinde bir ilk olduğuna da dikkat çeken Başkan Kılınç, “Bütçemizi en doğru şekilde kullanarak hem belediyemizi borçlarından kurtarıp, daha ferah bir şekilde hizmet edilebilmesini sağlayacağız, hem de halkımız için elimizdeki parayla hizmetin en iyisini sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

(Kaynak: Adıyaman Belediyesi Basın Müdürlüğü)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.