ADIYAMAN BİR VE BERABER

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.11.2020 - 15:46, Güncelleme: 22.11.2020 - 15:46

ADIYAMAN BİR VE BERABER

​​​​​​​Adıyaman Belediyeler Birliği Toplantısında Başkan Dr. Süleyman Kılınç önderliğinde bir araya gelen ilçe ve belde belediye başkanlarının gündemi Katı Atık Depolama Tesisi oldu.
Adıyaman Belediyeler Birliği toplantısı Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç Başkanlığında önceki gün gerçekleştirildi. Toplantıda gündem, yapımı tamamlanmak üzere olan Katı Atık Depolama Tesisi oldu. Adıyaman Belediyeler Birliği toplantısı Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç Başkanlığında, ilçe ve belde belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıya katılan belediye başkanları görüş alışverişinde bulundu. Yapımı tamamlanmak üzere olan Katı Atık Depolama Tesisi hakkına yetkililerden bilgiler alan belediye başkanları, bütçe ve diğer görüşmeleri de bu toplantıda yaptı. Toplantı sonunda bir değerlendirmede bulunan Başkan Kılınç, ilçe ve belde belediye başkanlarını Adıyaman’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. (Kaynak: Adıyaman Belediyesi Basın Müdürlüğü)

(Kaynak: Adıyaman Belediyesi Basın Müdürlüğü)