ADIYAMAN BELEDİYESİ VİTES YÜKSELTTİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.08.2020 - 12:39, Güncelleme: 27.08.2020 - 12:39

ADIYAMAN BELEDİYESİ VİTES YÜKSELTTİ

Kentteki ulaşım ağını genişletmek için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Adıyaman Belediyesi ekipleri, Millet Caddesi’nde vites yükseltti.
Adıyaman Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 3. Çevreyolunu Eski Samsat Caddesi’ne oradan da planlanan Güney Çevreyoluna bağlayacak olan Millet Caddesi’ndeki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. 3. Çevreyolunu Eski Samsat Caddesine oradan da planlanan Güney Çevreyoluna bağlamak için Bahçecik Mahallesi ile Yunus Emre Mahallesi arasında kalan kısımda gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi veren Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, yol üzerinde bulunan toprakarme duvar ve menfez inşasının tamamlandığını belirterek, şimdide yolun 3. Çevreyoluna bağlanması için kazı işlemi gerçekleştirildiğini dile getirdi. Yetkililer ayrıca, toplam uzunluğu 1 kilometreyi, genişliği de 25 metreyi bulacak olan yolun en kısa sürede hizmete girmesi için gayretle çalıştıklarını da sözlerine ekledi.