ADIYAMAN BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.11.2020 - 13:36, Güncelleme: 15.11.2020 - 13:36
 

ADIYAMAN BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

Adıyaman'da Başkan Kılınç, akşam saatlerinde Fen İşleri ekiplerinin çalışmalarını inceleyerek vatandaşlara uygulama hakkında bilgiler verdi.
Adıyaman halkına hizmetine en iyisini sunabilmek için gecesini gündüzüne katan Başkan Süleyman Kılınç dün akşam saatlerinde Millet Caddesi'ne giderek güzergah üzerindeki çalışmaları yerinde inceledi. Yoğun trafik akışının yaşandığı caddedeki çalışmaların bir an önce bitirilmesi için ekiplerin yoğun çaba içerisinde olduğunu belirten Başkan Kılınç, amaçlarının altyapı sorunu çözümlenmiş bölgelere kalıcı ve uzun ömürlü çözümler üretmek olduğunu söyledi. Ekiplerden çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Kılınç, ardından yaptığı değerlendirmesinde "Açılmadık yol, girmedik gönül bırakmayacağız demiştik. Adıyaman Belediyesi olarak tüm alt ve üstyapısı ile birlikte yapımı tamamlanan Millet Caddesi yarın itibarıyla halkımızın hizmetine açılmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Memleketimize Hayırlı Olsun" dedi. Ardından vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kılınç, talep ve önerileri dinledi. Kendilerine iletilen taleplere hassasiyet gösterdiklerini ve kurumsal çalışmalara bu yönde rota belirlediklerini sözlerine ekleyen Başkan Kılınç, daha sonra Adıyaman'ın diğer bölgelerinde devam eden çalışmaları denetlemek üzere bölgeden ayrıldı. Vatandaşlar da Başkan Kılınç'ı sürekli olarak yanlarında gördüklerini belirterek, kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Kılınç ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)  
Adıyaman'da Başkan Kılınç, akşam saatlerinde Fen İşleri ekiplerinin çalışmalarını inceleyerek vatandaşlara uygulama hakkında bilgiler verdi.

Adıyaman halkına hizmetine en iyisini sunabilmek için gecesini gündüzüne katan Başkan Süleyman Kılınç dün akşam saatlerinde Millet Caddesi'ne giderek güzergah üzerindeki çalışmaları yerinde inceledi. Yoğun trafik akışının yaşandığı caddedeki çalışmaların bir an önce bitirilmesi için ekiplerin yoğun çaba içerisinde olduğunu belirten Başkan Kılınç, amaçlarının altyapı sorunu çözümlenmiş bölgelere kalıcı ve uzun ömürlü çözümler üretmek olduğunu söyledi. Ekiplerden çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Kılınç, ardından yaptığı değerlendirmesinde "Açılmadık yol, girmedik gönül bırakmayacağız demiştik. Adıyaman Belediyesi olarak tüm alt ve üstyapısı ile birlikte yapımı tamamlanan Millet Caddesi yarın itibarıyla halkımızın hizmetine açılmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Memleketimize Hayırlı Olsun" dedi.

Ardından vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kılınç, talep ve önerileri dinledi. Kendilerine iletilen taleplere hassasiyet gösterdiklerini ve kurumsal çalışmalara bu yönde rota belirlediklerini sözlerine ekleyen Başkan Kılınç, daha sonra Adıyaman'ın diğer bölgelerinde devam eden çalışmaları denetlemek üzere bölgeden ayrıldı.

Vatandaşlar da Başkan Kılınç'ı sürekli olarak yanlarında gördüklerini belirterek, kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Kılınç ve ekibine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.