ADIYAMAN 2021'E HAZIR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.01.2021 - 09:34, Güncelleme: 01.01.2021 - 09:34
 

ADIYAMAN 2021'E HAZIR

​​​​​​​Adıyaman'da Başkan Dr. Kılınç; yeni yıl mesajında 2021 yılı için çok önemli projelere imza atacaklarını söyledi.
Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, geride bırakmak üzere olduğumuz 2020 yılını değerlendirip, 2021 yılında planlanan projeler hakkında bilgiler verdi. Koronavirüsten dolayı kısıtlamalarla geçen 2020 yılında yapılan çalışmaları değerlendirip, 2021 yılında planlanan projeler hakkında bilgiler veren Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, 2020 yılındaki sıkıntılara rağmen yeni yılın tüm insanlık için daha sağlıklı, huzurlu ve mutlu geçmesi dileğinde bulundu. 2020 yılının acısıyla tatlısıyla geride kaldığını söyleyerek başladığı konuşmasında, geride bırakılan yılda pandemi sürecine rağmen önemli çalışmalara imza attıklarını dile getiren Başkanımız, 2020 yılında belirledikleri yatırım bütçesinin yüzde 68 oranında gerçekleştirildiğini söyledi. 2020 yılı bütçesinin 315 milyon TL olduğunu ve bunun 56 milyon 430 bin TL’sinin yatırım bütçesi olarak belirlendiğini ifade eden Başkanımız, pandemi dönemine rağmen elde edilen yüzde 68’lik gerçekleşme başarısından dolayı büyük bir gayret ortaya koyan personelini kutladı. "2021 YILININ TÜM İNSANLIĞA SAĞLIK, HUZUR VE BARIŞ GETİRMESİNİ DİLİYORUM" Konuşmasında 2021 yılı ile ilgili dileklerini de ifade eden Başkan Kılınç, "2020 yılında hayatı altüst eden koronavirüsten dolayı yeni yıl için Rabbimizden ilk isteğimiz sağlıktır. Bunun yanında ülkemiz ve tüm dünya için barışın, sevginin ve hoşgörünün egemen olması, insanlarımızın refah içerisinde yaşamasıdır. Bu dileklerle bir kez daha 2021 yılının tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum" dedi. (Kaynak: Adıyaman Belediyesi Basın Müdürlüğü)
​​​​​​​Adıyaman'da Başkan Dr. Kılınç; yeni yıl mesajında 2021 yılı için çok önemli projelere imza atacaklarını söyledi.

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, geride bırakmak üzere olduğumuz 2020 yılını değerlendirip, 2021 yılında planlanan projeler hakkında bilgiler verdi. Koronavirüsten dolayı kısıtlamalarla geçen 2020 yılında yapılan çalışmaları değerlendirip, 2021 yılında planlanan projeler hakkında bilgiler veren Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, 2020 yılındaki sıkıntılara rağmen yeni yılın tüm insanlık için daha sağlıklı, huzurlu ve mutlu geçmesi dileğinde bulundu. 2020 yılının acısıyla tatlısıyla geride kaldığını söyleyerek başladığı konuşmasında, geride bırakılan yılda pandemi sürecine rağmen önemli çalışmalara imza attıklarını dile getiren Başkanımız, 2020 yılında belirledikleri yatırım bütçesinin yüzde 68 oranında gerçekleştirildiğini söyledi. 2020 yılı bütçesinin 315 milyon TL olduğunu ve bunun 56 milyon 430 bin TL’sinin yatırım bütçesi olarak belirlendiğini ifade eden Başkanımız, pandemi dönemine rağmen elde edilen yüzde 68’lik gerçekleşme başarısından dolayı büyük bir gayret ortaya koyan personelini kutladı.

"2021 YILININ TÜM İNSANLIĞA SAĞLIK, HUZUR VE BARIŞ GETİRMESİNİ DİLİYORUM"

Konuşmasında 2021 yılı ile ilgili dileklerini de ifade eden Başkan Kılınç, "2020 yılında hayatı altüst eden koronavirüsten dolayı yeni yıl için Rabbimizden ilk isteğimiz sağlıktır. Bunun yanında ülkemiz ve tüm dünya için barışın, sevginin ve hoşgörünün egemen olması, insanlarımızın refah içerisinde yaşamasıdır. Bu dileklerle bir kez daha 2021 yılının tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

(Kaynak: Adıyaman Belediyesi Basın Müdürlüğü)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.