Adaklı Belediyesi, altyapıda sorunları çözüme kavuşturuyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.11.2020 - 11:45, Güncelleme: 18.11.2020 - 11:45
 

Adaklı Belediyesi, altyapıda sorunları çözüme kavuşturuyor

​​​​​​​Bingöl Adaklı'da yıllardan süre gelen sorunlar Başkan Zeki Işık'ın talimatlarıyla birer birer çözüme kavuşuyor.
Zeki Işık Başkanlığındaki Bingöl Adaklı Belediyesi, çalışmalarına devam ediyor. Yaz döneminde verimli bir çalışma sezonu yaşayan Adaklı Belediyesi ekipleri, Başkan Zeki Işık ve kuruma iletilen talep ve önerlere de hassasiyetle yaklaşıyor. Adaklı'da kış ayları öncesi altyapıda yaşanan sorunlara kalıcı çözüm üretmek için ilçenin farklı noktalarında uygulamalarına devam eden ekipler son olarak Yeşiltepe Mahallesindeki içme suyu işini de tamamladı. Uygulamayı Meclis Üyesi Bilal Çalım ile birlikte yerinde inceleyerek ekiplerden bilgiler alan Başkan Zeki Işık, amaçlarının Adaklı'yı ortak paydada buluşturarak tüm sorunlara çözüm bulmak olduğunu söyledi. Ardından mahalle sakinlerinin yine talep ve önerilerini dinleyen Başkan Işık, içme suyu çalışmalarının tüm vatandaşlara hayırlı olması dileklerinde bulundu. İncelemelerinin ardından Başkan Işık, ilçenin diğer bölgelerinde devam eden çalışmaları incelemek üzere bölgeden ayrıldı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Bingöl Adaklı'da yıllardan süre gelen sorunlar Başkan Zeki Işık'ın talimatlarıyla birer birer çözüme kavuşuyor.

Zeki Işık Başkanlığındaki Bingöl Adaklı Belediyesi, çalışmalarına devam ediyor. Yaz döneminde verimli bir çalışma sezonu yaşayan Adaklı Belediyesi ekipleri, Başkan Zeki Işık ve kuruma iletilen talep ve önerlere de hassasiyetle yaklaşıyor. Adaklı'da kış ayları öncesi altyapıda yaşanan sorunlara kalıcı çözüm üretmek için ilçenin farklı noktalarında uygulamalarına devam eden ekipler son olarak Yeşiltepe Mahallesindeki içme suyu işini de tamamladı. Uygulamayı Meclis Üyesi Bilal Çalım ile birlikte yerinde inceleyerek ekiplerden bilgiler alan Başkan Zeki Işık, amaçlarının Adaklı'yı ortak paydada buluşturarak tüm sorunlara çözüm bulmak olduğunu söyledi.

Ardından mahalle sakinlerinin yine talep ve önerilerini dinleyen Başkan Işık, içme suyu çalışmalarının tüm vatandaşlara hayırlı olması dileklerinde bulundu. İncelemelerinin ardından Başkan Işık, ilçenin diğer bölgelerinde devam eden çalışmaları incelemek üzere bölgeden ayrıldı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.