VİRANŞEHİR TURNUVAYA HAZIRLANIYOR

AK Parti Belediyeciliğinin sosyal yaşamda da etkisini göstermesi ile sporda da artık pozitif ayrıcalık kazanan Güneydoğu'da birbiri ardına yaşanan güzel gelişmeler, bölgeyi Türkiye'nin lokomotifi olmaya aday gösteriyor.

Gençlere yönelik eğitim ve sportif alandaki yatırımları ile ön palana çıkan Salih Ekinci Başkanlığındaki Viranşehir Belediyesi bu kez Masan Tenisi turnuvası düzenliyor. Spora duyarlı ve yeteneğini keşfetmek isteyen tüm adayların başvurabileceği turnuva için Başvuru Tarihleri ise 03-22 Kasım 2021 olarak duyuruldu. 24 Kasım 2021'de kura çekimi yapılacak turnuva 26 Kasım Cuma günü start alacak.

Tüm spor severleri maçlara davet eden Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, benzer çalışmaların yıl içerisinde devam edeceğini söyledi.