Viranşehir Belediyesi'nde sıkı çalışma dönemi

Yaz döneminde vatandaşa hizmetin en iyisini sunabilmek için verimli bir çalışma sezonu geçiren Şanlıurfa'nın Viranşehir Belediyesi, yaz sonuna doğru çalışmalarına aynı tempoyla devam ediyor.

İlçede alt yapıdan üst yapıya bir çok alanda yenilikler kazandıran Viranşehir Belediyesi, son olarak üst yapı çalışmaları kapsamında Bakımlı Mahallesi Aşağı Zok Mezrasında stabilize yol yapım çalışmalarına başladı.

Vatandaşların talep ve önerilerine göre rota belirleyen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci uygulamaların birebir takipçisi olurken, vatandaşların çalışmalardan memnun olduğu gözlemlendi. Vatandaşlar, kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Salih Ekinci'ye teşekkür ederken, uygulamaları değerlendiren Başkan Ekinci, "Daha güzel, daha yaşanılabilir bir Viranşehir için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Uygulamamız Aşağı Zok Mezrası sakinlerine hayırlı olsun" dedi.

Viranşehir Belediyesi'nin 2020 Yılı Hizmet Planlaması dahilinde önümüzdeki süreçlerde ilçenin diğer bölgelerinde benzer uygulamalarına devam edeceği öğrenildi.

(www.akbelediyeler.com)