VİRANŞEHİR BELEDİYESİ HER AN HAZIR

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde hafta başından bu yana etkili olan kar yağışının ardından vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi amacıyla karla mücadele çalışmalarını başlatan Viranşehir Belediyesi, hafta sonu demeksizin merkez ve kırsalda yoğun mesai içerisinde. Salih Ekinci Başkanlığındaki Viranşehir Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yoğun kar yağışının ardından başta ana caddeler, mahalleler ve ara sokaklar ile kırsal mahallelerde yolların ulaşıma açılması için yoğun çalışma gerçekleştiriyor.

7/24 GÖREVE HAZIRLAR

İlçedeki kar çalışmalarını hassasiyetle sürdüren Başkan Salih Ekinci bugün paydaş kurumlarla birlikte düzenlenen toplantıya katıldı. Başkan Ekinci yaptığı değerlendirmesinde "Olumsuz hava koşullarından vatandaşlarımızın etkilenmemesi için Acil Durum Yönetimi Merkezi toplantımızı Kaymakamımız Önder Çengel ve ilgili kurumlarımızın katılımlarıyla gerçekleştirdik. İlçemizde beklenen kar yağışı nedeniyle yaşanacak olumsuzluklara karşı 7/24 hizmetindeyiz" dedi.