ŞAHİNBEY'E 7 TENİS SAHASI DAHA

Şahinbey'de alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra ilçe geleceğine yön veren bir çok projeyi hayata kazandıran Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Türkiye'nin en büyük Millet Bahçesi unvanına sahip Yeşilvadi'de bir dizi incelemelerde bulundu. Türkiye'de bir çok Büyükşehir Belediyesi'nin dahi yapamadığı hizmetleri ilçesine kazandırarak takdirleri toplayan Başkan Tahmazoğlu, temaslarında Yeşilvadi'de 7 adet Profesyonel Tenis Sahası yaptıklarını belirtti. Bin 700 dönümlük araziye sahip Yeşilvadi Millet Bahçesi'nde yapımı tamamlanacak tenis sahaları ile birlikte sportif aktivitelerin daha da zenginleştirileceğini ifade eden Başkan Tahmazoğlu, amaçlarının Şahinbey'e hizmetin en iyisini sunmak olduğunu söyledi. Başkan Tahmazoğlu temaslarında vatandaşlara yönelik pandemi çağrısını da yineleyerek özellikle sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına dikkat edilmesi gerektiğini ifade etti.

Başkan Tahmazoğlu Yeşilvadi'deki temaslarının ardından ilçenin diğer bölgelerindeki çalışmaları inceleme üzere alandan ayrıldı.