MUŞ'TA KAR MESAİSİ SÜRÜYOR

Kar yağışının etkili olduğu Muş'ta, Feyat Asya Başkanlığındaki Muş Belediyesi'nin mesaisi kaldığı yerden devam ediyor. Merkez ve kırsal demeksizin tüm bölgelere ulaşmanın gayreti içerisinde olan Belediye ekipleri tüm gelişmeleri sosyal medya aracılığıyla anında halka duyururken, özellikle Fen İşleri Müdürlüğü, ana caddeler, mahalleler ve ara sokaklar ile kırsal mahallelerde yolların ulaşıma açılması için yoğun çalışma gerçekleştiriyor.

Kar küreme, greyder, kepçe, traktör ve kamyondan oluşan çok sayıda araç ile çalışmalarını sürdüren ekipler, tuzlama, kar küreme, kaldırım temizleme işlemlerini yapıyor. Karla mücadele ekipleri, yolların açık kalması amacıyla çalışmalarını yoğun bir şekilde aralıksız olarak sürdürecek.

Çalışmalarla ilgili belediyeden yapılan açıklamada "Belediyemiz karla mücadele ekiplerinin şehrin dört bir yanında yürüttüğü çalışmalar neticesinde ulaşıma açılan yollarda genişletme ve toplanan kar kütlelerinin taşınması devam ediyor" denildi.