MİDYAT'A ÇOK YAKIŞACAK

Veysi Şahin Başkanlığında hizmette altın dönemini yaşayan Midyat'ta çalışmalar dur durak demeden devam ediyor. Yaz aylarında alt ve üst yapının yanı sıra özellikle yol ve asfalt uygulamalarına hız veren Midyat Belediyesi, mevcut projelerini de birer birer hayata kazandırıyor. Başkan Şahin'in dünkü adreslerinden biri de Kültür ve Kongre Merkezi inşaat alanı oldu. Projenin her aşamasını sahada birebir takip etmeyi tercih eden Başkan Şahin, inşaat alanına giderek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Temaslarının ardından bir değerlendirme yapan Başkan Şahin, "Midyat'ımızı marka bir şehir yapma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. İlçemize kültür, eğitim ve sanat alanında yeni bir ivme kazandıracak olan Kültür ve Kongre Merkezimizin yapım aşamasının her anını takip ediyoruz" ifadelerini kullandı.