HALİLİYE'DE REKOR ZAM

AK Belediyelerde Toplu İş Sözleşmeleri sürüyor. İşçisine yönelik yaklaşımı ile takdir toplayan Mehmet Canpolat Başkanlığındaki Şanlıurfa'nın Haliliye Belediyesi'nden güzel bir haber daha gündeme yansıdı. Habere göre Başkan Canpolat ve Belediye Yönetimi Toplu İş Sözleşmesine imzayı attı. Yüzde 43'lük zam haberini duyar işçilerde memnuniyet yaşanırken, Başkan Canpolat, "İşçinin hakkını alın teri kurumadan verin diyen anlayışı yerine getirmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Konu ile ilgili belediye sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda "İşçilerimize hayırlı olsun. En adaletli toplu iş sözleşmesini, %43.6'yı bulan zam ile imzaladık. Belediyemizde görev alan işçilerimizi  kapsayan toplu iş sözleşmesi, yetkili sendika temsilcileriyle imzalandı" denildi.