FARKINDALIKTA GEVAŞ FARKI

Sosyal yaşam, eğitim ve kültürel faaliyetlerine devam eden Murat Sezer Başkanlığındaki Gevaş Belediyesi; sosyal medyadaki etkinliğini arttırarak okuma alışkanlığını tüm vatandaşlara aşılamak için farkındalık çalışmasını sürdürüyor. Başkan Murat Sezer'in ekibi haftanın kitap tutkunlarına yine sürprizler düzenleyerek yine kitap hediye ediyor. Sokağa çıkma kısıtlamasında vatandaşlara bir nebze olsun moral olabilmek için düzenlenen kitap çekilişleri Gevaşlılardan da destek görüyor. Bu hafta Dünya Klasikleri arasında yer alan  Michel de Montaigne'nin 'Denemeler'i ile Tolstoy'un 'İnsan Ne İle Yaşar' adlı kitabını hediye eden Gevaş Belediyesi'nde çekilişe katılmak için son tarih ise 14 Ocak 2021 Perşembe günü saat 23.59'da sona eriyor.

 

GEVAŞ "SANATTA DA VARIZ" DİYOR

Edebiyatın yanı sıra müzikte de etkinlikler oluşturan Gevaş Belediyesi, kendine ve sesine güvenen herkesi " Tamara'dan Artos'a" ses yarışmasına bekliyor. 1.'ye 2 bin, 2'ye bin 500, 3.'ye ise bin lira para ödülünün bulunduğu yarışmaya katılmak isteyenlerin Gevaş FM'ye ses kaydı yaparak göndermeleri yeterli olacak. Başvuru şartlarının www.gevasfm.com'dan takip edileceği ses yarışmasında slogan ise "Müziğin Mesafesi Yoktur" şeklinde belirlendi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği farkındalıklar ile ilgili memnuniyetlerini aktaran Gevaşlılar, kendilerine yönelik sosyal faaliyetlerden dolayı Başkan Sezer ve ekibine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)