CEYLANPINAR'DA BAŞKAN SOYLU, ÇALIŞMALARIN TAKİPÇİSİ

Feyyaz Soylu ile hizmette yeni bir döneme 'Merhaba' diyen Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesinde, hizmetler dur durak demeden devam ediyor. İlçenin gelişimine katkı sağlayan her türlü projeyi hayata geçiren Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, son olarak devam eden yol yapım çalışmalarını inceledi.

Yaz döneminde asfalt sezonunu en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini belirten Başkan Feyyaz Soylu, Belediye Meclis üyeleri ile birlikte yakın zamanda faaliyet girecek olan Gümrük kapısında devam eden yol çalışmalarını inceledi. Çalışmalar hakkında teknik ekipten bilgiler alan Başkan Soylu, amaçlarının Ceylanpınarlılara hizmetin en iyisini sunmak olduğunu söyledi. Başkan Soylu ve Meclis üyeleri incelemelerinin ardından ilçenin diğer bölgelerindeki çalışmaları denetledi.