BAŞKAN VEKİLİ AKTAŞ YİNE SAHADA

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kenan Aktaş, kurumsal çalışmaların takipçisi olmayı sürdürüyor. Başkan Vekili Kenan Aktaş, son olarak kilitli parke ve enerji nakil hatlarını yer altına alma çalışmalarını yerinde inceledi. Teknik ekiplerden bilgiler alan Başkan Vekili Aktaş, vatandaşların olası rahatsızlıklardan etkilenmemesi için çalışmaların ivedilikle tamamlanması yönünde talimat verdi. Suruçlulara hizmetin en iyisini sunmak için gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini belirten Başkan Vekili Aktaş, "Aydın ve Cumhuriyet mahallelerimize çalışmalarımızı inceledik. Suruç Sokakları Şantiye alanına dönecek. En iyi hizmet halkımızla buluşacak" dedi.

Çalışmalardan memnuniyetini ifade eden Suruçlular ise kurumsal uygulamalardan memnun kaldıklarını belirttiler.

Ak Belediyeler Medya Ajansı