BAŞKAN TANIŞ BAKAN KİRİŞÇİ İLE BULUŞTU

Gürpınar halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için gecesini gündüzüne katan Başkan Hayrullah Tanış, ilçe geleceğini yakından ilgilendiren projeleri için Başkent Ankara'da temaslarını sürdürüyor. Gerek il genelinde gerekse il dışı ziyaretleri ile projelerini Gürpınar halkına kazandırmak için yoğun çaba içerisindeki Bakan Tanış son olarak Tarım ve Orman Bakanlığını ziyaret etti.

Van Valisi M. Emin Bilmez, AK Parti Van Milletvekilleri ve ilçe Belediye Başkanları ile birlikte Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi'yi makamında ziyaret eden Başkan Tanış, amaçlarının halka hizmetin en iyisini sunmak olduğunu söyledi.

Yerel yönetim olarak 50 yıl sonrasını hedef alan projeler hayata geçirmek istediklerini dile getiren Başkan Tanış, yerel yönetim olarak her zaman çiftçilere yönelik desteklerinin ve duruşlarının devam edeceğini belirtti.